Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. szeptember 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. szeptember 4.

Kira kira volt a tegnap este!!!!!!!!!:))))Bikini, Republic, Demjén, Edda!!! És Soproni:)))))))))Köszike Barátném!:) Szupi ötlet volt!!!! Bemenni a magba is!!!!:D Jó, hogy rád hallgattam!:)
Egy dolog volt csak rossz..néhányszor eszembe jutott az a hülye, főleg hogy kétszer is kinevetett(rengeteg fiatal volt ott, szóval Kefuszka bekaphatod!!!!!), de hamarabb túl leszek rajta mint egy hét!Igaza van Heninek, hogy mivel ennyire vágyok szeretetre hamar beleélem magam a dolgokba:/Mindegy tapasztalatnak jó volt!:)
Féjek a holnaptól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem Heninek ma jó lesz;)
Jah és öcsike tudom, hogy ezt nem olvasod, de köszi, hogy múltkor megvédtél volna apától és hogy leugattad a petit!

Henyinek!: Naná, hogy szuperül éreztem magamat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És igazad van!!!Gyakraban kéne ilyeneket csinálnunk!!!Sőt! A latin estre is el kellett volna mennünk!:)) Komolyan ez már a második alkalom volt, hogy életet öntöttél belém:)))))))))))))))) Tudod mit?Elég nekem egy támasz is:D Ha az ilyen erős:))))))
Jah és részegen Heni visz haza:DDDD
--+--
Peti naon dúrva vagy!!!!! Mint egy rossz buzi!!!!!!! Most már megvilágosodtam!: Azért kellett tegnap taliznom veled, hogy kiábrándulhassak 1000rel.Amiket hallottam a tesómtól...írtó röhejes egy személy vagy és a bulin mindenki azt hitte melegítesz!!:P Basszus így viselkedni!! Hála, hogy nem vagy a barim, mert most iszonyat szégyelhetnélek!!!Köszike Istenem!!!!Nagyon szuppppi vagy!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))
--X--
Meg azt is, hogy Henyinek segítettél és minden okésan sült el! Az enyém nem fog, de még mindig tudom miért kapom a rosszat:)De most a fő az a drága Barátném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naon örülök Neki!!!Szívből!!!!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat