Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-03-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-03-12

Tök szupi, hogy a Sanyi hazudott!!!! Mekkora egy gerinctelen ember!!Fujj!!!!! Még jó, hogy beszéltünk Misisvel, mielőtt még bármit is mondtunk volna Heninek erről!!!!! Összetörtük volna a semmiért a szívét! De így!Jajj annyira jó!!:DDDDDDD Nem csak az a jó benne, hogy nem kellett Heni reményét szétzúznunk, hanem mert nem voltunk naívak és jól láttuk és Heni boldog!!!:))))))))) (Bár ő úgyis kombinál:P) Egy hatalmas nagy kő esett le a szívemről, mikor Misi azt a választ adta nekünk!!!!!!!! THX!!!
Hooligans nagyon jó volt!!!!!!! Csipa iszonyat helyes és a teste is hmmm:))))) Meg nekem akkor is tetszik a Tibi is!:P Először bevallom nem akartam menni, mert rohadtul fájt a hasam, de Heninek hála elmentünk és én tényleg nagyon jól éreztem magamat! Bár néha 2csajt le tudtam volna ütni!!

1hónapja:'(((Jól mondta Nojmi! Olyan mintha tegnap történt volna!:( Az idő egyenlőre még annyira nem segít... Esténként mindig az eszembe jut és nagyon fáj:((( Meg mikor látom tesóm hörijét! Vajon ha Pici is tesómhoz került volna még mindig élne?:( HIÁNYZOL!!!!

Röhej vagyok... 5embert akartam nagyon megtalálni iwiwen, de vhogy jobb lett volna, ha mégse találom meg őket...túl sokat vártam ettől az egésztől...
A legjobban a Csöppys bánt.E van...szarok bele!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat