Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2009-11-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2009-11-14

Túléltem a Lehelt, de valahogy nem bánom, hogy nem kell jöv. héten mennem (legalábis remélem, hogy tényleg nem kamu az, hogy már jön Bea!)
Tényleg agybutító ez a feladat. Ugyanakkor túl sablonos ahhoz, hogy figyelmetlen legyél. Simán el lehet írni az összeget vagy az adóazonosító számot, ami meg elég gáz... Pörgetni kell a darabszámot, úgyhogy nincs időd olyan alaposan átnézni azt, hogy nem-e csesztél el valamit.
Szóval baromi könnyú feladat (majom feel), de azért el lehet cseszni.
199-et sikerült megcsinálnom. Nem valami sok, de így is fél5-ig voltam bent, 2 helyett. Hiába csináltam, úgy mint egy robot, mégis repült az idő...Oké csak 10 után tudtam elkezdeni dolgozni, de akkor is durva...Ésss így se lettem kész, csak már muszáj volt eljönnöm: megrendeltem a diplomaosztós képeket:) Gyuri is látszik az egyiken miniben:)
Jujj a miniről jut eszembe. Mondtam Neki, hogy míg kinyitom a kaput belerakom őt a zsebembe (azaz a telefonomat, de Ő volt a vonalban). Erra csak azt hallom, hogy egy manóhang kiabál a zsebemből, hogy segítség, itt sötét van. Annyira hülye:)))))))))))))))))))))))) <3



Már megint kihagytam valamit.:S A helyettesítés miatt gondoltam, hogy nem vehetem fel a kulcsot, de azért megkérdeztem a bizt. fiúkat. Jól gondoltam. Így hát felballagtam és kint csöveztem:P Erre feljött az egyikük (Gyuri---> hehe:D ) és azt mondta, hogy kinyitja nekem. Végig ott volt, amíg Zsike meg nem érkezett, mert nem hagyhatott egyedül. Mondta, hogy lent van egy büfé, ha kávézni szeretnék. Lekísért, majd vissza. Először olyan volt, mintha testőröm lenne, de aztán inkáb úgy éreztem, mintha egy rab lennék, akit bekísérnek a cellájába, majd elviszik kajáltatni és vissza:D Mondtam is ezt Neki:) Jófej volt egyébként!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat