Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-05-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-05-09

Szar volt visszamenni dolgozni. A nap végén (titokhoz túl sok ember jelenlétében) azt mondtam, hogy soha nem volt még ilyen mióta itt vagyok, de most gyűlölök itt lenni. "Remélem" Erikához visszajut...:S Úgy felhalmozódott minden és egyszerűen azt se tudtam hol vagyok, annyira fáradt voltam, hogy szinte mindent 2szer vagy épp egy esetben 3szor kellett nekem elmondani. Nagyon gáz volt. A nap végére elegem volt mindenből és az se számított volna, ha azt mondják húzzak a francba.
Gyurit is lemondtam (jham szerda... nem mutatott be az egyik ismerősének, félig hátat fordítva állt nekem, tök olyan volt, mintha nem is tartoznánk össze, álltam ott mint egy kívülálló hülye, szóval szépeket mondva Neki hazajöttem egyedül). Lemondtam aztán rájöttem, hogy tegnap se találkoztunk, ma se fogunk, akkor márcsak a vasárnap marad, az meg nagyon messze van. Szóval azt hazudtam Neki, hogy megyek haza és közbe meg hozzájuk mentem. Ő nem volt otthon még akkor, úgyhogy Hajniékat boldogítottam. Nem volt gáz kaja közben betoppanni...:/ Biztos örültek ám nekem. Aztán Gyuri felhívta Hajnit, hogy menjen ki elé, mert nem tudja a számítógépet elhozni. Én is Hajnival mentem. Elbújtam a hátsó ülésen. Hajni rámterített egy pulcsit, hogy még véletlenül se bukjunk le. Ez olyannyira jól sikerült, hogy majdnem a lábamra vágta le a számítógépet:DDD Azt hitte, hogy csak egy ruhakupac vagyok:))) Szóval gyorsan felfedtem magamat:D Annyira örült, olyan édes volt!!! : )
Pénteken már jobb volt bent a helyzet, de baromi sok munka volt. 1 órával többet maradtam bent és még így sem végeztem:S Ideges is vagyok a holnap miatt. 1 hétig nem megyek és csomó határidős cucc volt, amit összecsaptam az utolsó egy órában. Félek, hogy rosszul megy el és valaki majd nem annyi pénzt kap, mint amennyi járna neki. Vagy épp elfelejtettem valamit:S Szar volt így eljönni.
Haller Pisti: mondta, hogy hívott hétfőn, hogy bár az csak a második nevem, de boldog névnapot akart kívánni. Hehehe:)))
Gyurival fogadtunk. Mondtam, hogy tutira a németek fognak nyerni vbn és, ha így lesz meg kell hívnia Németországba:) Ő: Oké viszont, ha nem a németek nyernek elveszlek feleségül :))))))))))))
Nem tanultam valami sokat.... nincs kedvem.
Erről jut eszembe. Jelentkeztem adótanácsadóira. Márcsak az a kérdés, hogy kiket szórnak ki...
Visszatérve péntekre:
Vettem pipaszenet Öcsinek. A Nő: bocsi, de meg kell kérdeznem, hogy elmúltál-e már 18. : O : O



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat