Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-05-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-05-07

Ha minden igaz néhány óra és új családtagok érkeznek:D Cipő és Zokni:) Picit árulásnak érzem Pici miatt...
Olyan ciki, mert semmit sem vettünk anyumnak:( Ha hazajönnek el kéne mennünk öcsivel. De ha ő meg a görkékkel akar foglalkozni? Egyedül pedig nem megyek a Pólusba...Főleg mert azt se tudom, mit vegyünk...
Tegnap tök jó volt talizni Orsival meg Ákossal!!!!! Ákossal táncoltam is:)Na jó, amit én csináltam az nem nevezhető táncnak, de akkor is jó volt:D Ő viszont egyszer olyan jól bepörgetett, hogy csak néztem:DD Meg Nojmival a Man in Black tánc:)))) Vajon a csajszi látta a kamerában? Jah erről jut ezembe: Nojmival csomószor megcsináltuk azt, hogy fordítva mentünk le a mozgólépcsőn.Így hát gondoltam most egyedül is lemegyek úgy, de aztán megszólalt egy hang.Pontosan nem emlékszem arra, hogy mit mondott, de a lényeg az volt, hogy kérdezte hogy meg akarok sérülni, és hogy hívja e a mentőt? Jah és, hogy anyukám is bizti örülne nekem vagy vmi ilyesmit szólt be.Olyan ciki volt!!!
Milántól bocsánatot kértem.Ebben sem vagyok normális... Ő mikor kért tőlem bocsánatot azért, amit tett???? SOHA
Burgerben áramszünet volt!!! Tök sötét volt a WCben:DD
Zsófi remélem már jobban van!!!
Eszti öngyilkos akar lenni!Mindig leszedi a szűrő fejét és a sajátja pedig tök közel van hozzá!!! Mi lesz ha egyszer túl közel rakja??? Tuti és ez most így durva de szó szerint felnyársalná a fejét! Annyira lökött!!!

Jah és mindenki nézze ma a Daredevilt, legalábbis addig amíg a The Calling zenéje megy alatta:D

Elolvastam a Déwides részt a naplómban:ÚRISTEN MEKKORA EGY NAÍV BAROM VAGYOK!!!!!! Hogy hihettem el, hogy velem másképp viselkedik!!!??? Hogy azért nem mondja el az egy éjszakás szöveget, mert komolyan gondolja velem??? Hogy igaz volt ez: Érzem, hogy Te más milyen lány vagy... Áhhhhh de hülye voltam!!És az István is!!!!!!!Ő se ismeri hiába elvileg nagyon jó barátok!!!!
Bárcsak aznap ért volna véget!!!Egy jó emlékként és nem csalódásként!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat