Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2009-08-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2009-08-10

Hogy soha el ne felejtsem!: Hennyi gyors léptekkel halad kifelé a DM-ből, de a kosárral együtt:DDDDD Vicces lett volna, ha be is megy azzal a Happy Boxba:))))))
Olyan volt, mint aki a kosarat akarná ellopni:)))
Más: szar bent a hangulat továbbra is...

090811
2 hónapja : ) : ) : )
Váciba kellett kezdenem. Hányinger jött rám és picit szédültem is. Szerintem a folyamatos ácsorgás, a fülledt levegő és az, hogy nem ettem.
Leültem--> 3 kolléganő: gyere fel az 5-re, van ott vérnyomásmérő stb --> tök arik voltak, hogy nem mentek fel szó nélkül, észrevették, hogy van valami--> mialatt "faggattak" Endre ott termett egy pohár vízzel : ) (olyan édi katicás pohara van!!!!!) Utána pedig bekísért a szobájukba, amiből (eddig mondjuk nem tudtam) a régi orvosi szoba nyílik. Lefeküdtem az ágyra és addig csinált nekem kávét : ) : )Olyan gondoskodó volt! Lehet, hogy rosszul láttam, de tényleg olyan aggódos arca volt. Úgy megzabáltam volna!!! Rám parancsolt, hogy feküdjek folyamatosan. Később pedig, hogy menjek fel a büfébe és vegyek valami kaját. Mondta, hogy fel fog telefonálni a Vikinek, hogy tényleg vettem-e.:D Úgy szeretem!!!!! Persze nem úgy:P
Vikivel is beszélgettem és kérdezte, hogy mikor megyek majd bulizni, mert szívesen jönne velem:))
Jajjjjj, de hiányzik a Váci:(
Más: Pipetke felszámott a derekamig :) :) Kis pókmacsek:D Jham meg a konyhai oszlop tetejéig:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat