Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. június 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. június 21.

Szenyóság, szenyóság, szenyóság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az egész érettségi igazságtalan!!!! Heninek odaadom azt a kurva két pontot.Ez akkora egy tetű dolog, hogy 2ponton múlik a dolog=(((((((((((((((((
Áh még mondanék vmit, de még a végén lelkibajom lenne belőle. Mindenesetre az egész tök nem fair. Nem is tanulom a németet, szarok bele, jó a hármas!De törinél megesküszöm, hogy ha még4est sem ad, akkor balhét csapok, mert kérdezzen bele mindegyik tételbe és láthatja hogy tanultam!!! Az a mázlim, hogy még így is van esélyem arra, hogy főiskolás legyek:) Legalábbis anyu (annyira imádom, mert helyettem is bízik bennem!! NEM AKAOM SOHA ELVESZÍTENI!!!!!!!!!!!!!! ) úgy számolta. Heninek meg adjanak két pontot és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bekaphatja az élet, ha még ennyit sem tesz meg. Tök nincs értelme ilyen világban élni, ahol az nyer, aki nem is tesz semmit.... Tegnap naon nem akartam élni... ha anyu nincs... Istenem köszönöm, hogy ő itt van nekem NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És kérlek soha ne vedd el tőlem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert akkor én sem leszek!!!!!!!!!!!!
Hála holnap már vége!!! Csak annyit akarok, hogy németből ne égjek be (de ettől függetlenül elég 4pont), de a törit naon szeretném!!!!!!!! Nem fogok izgulni, csak utána a sárga földig...
Olyan rossz, mert ha ennyire nem tűröm az igazságtalanságot, akkor hogy a fenébe akarok ebben a világban élni????????? Mindig meg akarok majd halni ha ilyen lesz???Annak semmi értelme sincs. Meg, ha esetleg felvesznek hogy fogom bírni a sulit, ha már ez is kikészített?
Jah, aki sulit akar rombolni az a Kassákot rombolja, eskü még fizetek is érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ KOMOLY!!!!!!!!!!!!
Heni Te meg kérlek ne add föl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy még, ha most hülyén meg lehetetlenül is hangzik,de így jó ahogy történt... Bár tényleg naon ajánlom az életnek, hogy 3ast kapj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noé, Orsi nektek Gratttttu:) Ez az egy vígasztal, hogy legalább ki tudtam dolgozni tételeket 60pontosra (mert azokat én dolgoztam ki;p). De tényleg gratu és bocs hogy itt nem happyzek, de most egyszerűen nem tudok semminek sem örülni.NE HARI!!!!!!!!!!!!!

Miért szívnak a jó emberek??????? Most nem magamra gondolok, mert nekem elég egy 3as, meg 4es, meg a tanfolyam is ok(legalább kevesebbet kell tanulni;p ), de Heni naon oda akart menni:((((( És ez tényleg szenyóság=((( Tanult és minek?????? Halálra tanulhatja az ember magát, akkor se jön össze semmi:( De kérlek barátném ne légy szomorú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én bizti vagyok benne, hogy lesz ez még így se:)) És Te leszel a legboldogabb:))És tök szép életed lesz!!! Eskü így lesz;) Csak ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat