Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
1-2dolog, főleg tegnap:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
1-2dolog, főleg tegnap:)

Normális az olyan ember aki fentről különböző dolgokat dobál az emberekre???Először egy cigi utána egy sörösdoboz végezetül pedig egy vodkás üveg, aminek a szilánkjait éreztük, ki a fején ki a lábán. Szerintem orvoshoz kéne fordulnia a hapinak!!!!!!
Más: Heni LÉPJ!!!:PP Vagyis nem tudom... utálom azokat a csajokat, akik megcsalják a barátjukat, de Te végülis nem ezt tennéd csak beszélgetnétek?!Nem?!?:)))Szóval nem kéne, hogy bűntudatod legyen.Végülis miért ne haverkodhatnál?És ha meg több alakul ki akkor meg úgy kell lennie:P:) Csak mielőtt még történne vmi, muszáj választanod:) Nem tudom igazából, hogy kit pártoljak.Tudod lehet, hogy jobb lenne ha lépnél, mert esetleg rájönnél, hogy nem is való hozzád és Csaba a really:)))))Vagy, hogy mégse jó Csaba mellett maradnod, mert az igazi M.ügynök:)))) Elég szar helyzet nem irigyellek:):P Vagyis mégis:))))) 2pasi:))Mázlista!
Istenem lehetne egy kérésem?!SZERETNÉK SZERELMES LENNI!!!!!!!!!!! Most már tényleg!!!!!!!!!!!!!
Norbi írt és beismerte, hogy nekem volt igazam! Hihihi:) Meg jött a sajnáltató szöveggel... mondjuk egy picit meg is sajnáltam, ha tényleg igaz az amiket mondott.Vajon miért nem tudom meggyűlölni? Kennyt se tudom, Andrist se és őt sem.De hogy miért nem azt nem tom...
Ákos bocsi, hogy tegnap rád voltam kattanva!Megártott a Pesti levegő:))))))))))Vagy a Román??:)))Mindenesetre vicces volt ahogy menekültél előlem:))))))))))

Még vmi:): Kihagytam a tegnapi bejegyzésből, hogy fuldokoltam is.Ciki volt nagyon!Étteremben voltunk és megakadt a hús.Én rögtön felpattantam az asztaltól és elkezdtem mutogatni.Iszonyat megijedtem!Tiszta könny lett a szemem és az az érzés.Talán csak annyira akadt meg hogy elég lett volna egy kis vizet innom rá, de úgy megijedtem meg bepánikoltam, hogy az csak na:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat