Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005-12-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005-12-25

Olyan fura, hogy még a volt barátnők is megtudják kavarni az ember szívét:((( 3év telte el azóta és most, hogy elkezdtünk újra beszélni annyira rossz:( Én meg mazoista vagyok, hiszen tudtam, hogy ez lesz! Kedvesen, de tartozkodóan(mintha fal lenne közöttünk) beszélünk egymásssal, viszont ez talán mégis fájdalmasabb, mintha semmilyen kapcsolat nem lenne közöttünk:(( Fáj, hogy olyan mintha két majdnem idegen ember beszélgetne(azaza még se, de még is:P), holott mennyire, de mennyire jóban voltunk! Annyira imádtam, mintha a nővérem lett volna!És azt nem értem, hogy miért fáj, hiszen az élet adott kétszeres kárpótlást is nekem, sőt többet annál:)
Remélem mindenkinek szépen és jól telik a karácsonya és Heni keapuja is jól van és jól is lesz és legyőzi azt a rohadékot!!
Pici már hála Istennek jobban van(legalábbis anyum szerint), és most legalább már tudom, hogy tökös:))))) (de jó, hogy befogtam a számat a rendelőben!!:) )
Vizsgán 99%, hogy meguktam, de ez van:)) Vhogy konkrétan most nem tud érdekelni!!!! Eggyel több vizsga és kész:))Csak ne kéne azt a vackot újra átnézni:((
Norbi nem látod, de 1000 hála,hogy elkísértél!!! Megnyugtató voltál nagyon és jó volt átölelni, meg átölelve lenni:)) Meg az is hogy elvontad a figyelmemet, sőt teljesen fel is vidítottál! Hála neked csak egy könnycsepp volt mindössze, amit ejtettem!:)
iwiwre teljesen rákattantam:))) mki jöjjön oda fel:) Csak szóljon nekem, hogy küldjek meghívót!:P
Írtam Spotenak és azt hiszi, hogy tanított engem is, mert franciául meg magyarul válaszolt! Olyan édddddiii!!:))) I love you Spote:DDDD
3án megyek be suliba, mert az én drága Dávidom azt mondta szar feleség vagyok, mert még a beígért lazacát se csináltam meg, úgyhogy helyette elkészítem a kedvenc sütijét és vizsga előtt beviszem:)) Csak meg ne mérgezzem szegénykémet!!:) És tök jó, mert Lacit is láthatom:DDD Meg ha a szőke agyammal el nem felejtem megveszem a szalagavatós jegyeket:)
Tesóm annyira édi volt karácsonykor:(( Bűntudata volt olyan miatt, amiről nem is ő tehetett, hanem az árus!! Meg annyira jó érzés volt látni azt(amit nem szabadott volna:P), hogy szeretettel csomagolja be az ajándékomat!!!!:))) Nagyon szeretem!!! És, hogy tudjam, hogy biztosan az az én ajándékom rárajzolta a fejemet:P Bár nem tudom mióta van göndör hajam és kapa fogam?!?:)))))))
Hugicával annyira szemét voltam:( Olyanért hibáztattam, amiről nem is tehetett és pont én aki nagyon is megérhette volna őt, elfordultam tőle:(((( De szerencsére Neki nagy szíve van és megbocsátott!!! SZERETLEK!!!:)
Jah és Apcika Boldog Szülinapot!!!! Bár legközelebb nem bizti, hogy veszek neked bármit is...:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat