Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
Kicsi a világ...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
Kicsi a világ...

Tegnap taliztam Hennyivel meg Ákossal.Ákos hozta a haverját(Ákos mondtam már, hogy 9szunyi csípett meg?:P:P)Zsoltit.Zsolti beszélgetés közben említette, hogy Gazdagréten lakik.Mivel nekem 5.után odaköltözött a volt szerelmem így mondtam neki, hogy nem szeretem azt a helyet, mert rossz emlék.Elmeséltem neki a dolgot, ő meg rákérdezett a nevére.Elárultam neki és lám mit hoz a sors?:))))Kijelentette, hogy ismeri:)))))))))))))))) Alig bírtam elhinni!!:))) Tényleg kiszámíthatatlan az élet és soha nem tudhatod mit hoz, de ez most tetszett:))))) De sajna Máté mégis Angliába költözött úgy ahogy azt eleve tervezték a szülei.. Igaz már nem tetszene, de azért szívesen taliztam volna vele. Ő volt az első szerelmem vagyis ez inkább gyerekszerelem volt és vele jártam először.Persze ez nem volt komoly járás csak ilyen, hogy is mondjam...ő a barátnőjének mondott én meg a barátomnak őt, de sulin kívül nem is taliztunk...de én tényleg éreztem iránta vmit...(ő nem, csak nőcsábász volt...) Nah mindegy=)
Más:Tényleg másképp viselkedem, hogy ha egy olyan fiú van a közelemben aki tetszik????Hennyi szerint más a hanglejtésem meg olyan csajos(jobban nem tudom kifejezni magam..:S) vagyok... de én ezt miért nem veszem észre????????? Így nem tudok változtatni... de még az a szerencse hogy csak az veszi észre aki nagyon jól ismer:)
Holnapra drukkolok Hennyi!!!!;)

+:Mostantól szólítsatok Dékánnak:))))))Küldtek ELTE-től egy levelet, amit a dékán írt alá és úgy kezdődött a levél, hogy Kedves Kollégám=))) Vicces, nem is tudtam, hogy ilyen hamar előléptettek gimisből:))))))))))))))))))))))))))))))))

Csak hogy el ne felejtsem:Minden előadás az I. tanteremben lesz, hétfőnként 10-16 óráig, keddenként 8-15 óráig.
2005. szeptember 5-6.
2005. szeptember 19-20.
2005. október 3-4.
2005. október 17-18.
2005. november 14-15.
2005. november 28-29.
2005. december 12-13.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat