Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2012-04-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2012-04-12

Apával múltkor lelkiztünk. Ilyet még az életben nem csináltunk! Annyira jól esett a bocsánatkérése "Ne haragudj, hogy ilyen szüleid vannak".. Ő is elmondta, hogy mik bántják és végre én is elmondhattam a 70 %-át annak, ami mostanában bánt, Velük kapcsolatban is. Vagy másfél órát beszélgettünk. Sírtam is és ezerszer megöleltem meg Ő is engem. Nagyon fura, de nagyon jó volt!!!

Kis frizura kis smink és szarból is lehet várat építeni:D Olyan jól estek a dicséretek : ) : ) Ha nem lenne fontosabb az alvás, annál hogy a hiúságomat legyezgessem, akkor eskü ezt megcsinálnám minden nap, mert jó érzés volt...de hát az alvás ugye...:)

Soha soha többé nem akarok vezetni. Miért van az, hogy mindig elém kell az állatoknak kiugorniuk???????????????? Ez volt a félelmem, emiatt se akartam megtanulni vezetni.
Mikor elkezdtem, akkor egy kutyus, aztán a vizsga előtti alkalomnál egy cica, tegnap meg egy sündisznó... utólsó pillanatban vettem észre... Elrántottam a kormányt... Elölről láttam, hogy nem jön kocsi, de arra már nem volt időm, hogy azt megnézzem-e, hogy van-e valaki mögöttem és akar-e előzni. Szóval hála Istennek, nem volt. Süni is túlélte meg mi is. Tudom, hogy nem szabad elkapni a kormányt, de nem lett volna szívem elütni! Egyszer így fogok meghalni... Emesével volt is egy kis összezördülésünk emiatt is, mert nekem nem tetszik, ahogyan vélekedik az állatoktól az meg különösen kiverte a biztosítékot, hogy szerinte előbb kerül a mennyországba egy olyan ember, aki vallásos, de üti a feleségét, mint egy hindu, akinek Jézus nem sokat jelent, de tisztességesen él, nem árt senkinek. Felbaszta az agyamat... Mondtam, hogy az ilyen Isten nem kell, akkor bassza meg az Istene, inkább kerülök pokolra...
Hát igen, felhúzott. Most röviden írtam le, hogy mi volt, de ez egy hosszabb beszélgetés eredménye volt. Végén bocsánatot kértem, mondtam, hogy el kell fogadnunk egymás véleményét és kész. Erre Ő: Oké, de akkor is úgy van ahogy mondtam...Magamban azért egy anyádot eleresztettem...

Tanulok a főovétól..bementem hozzá. "Attól, hogy Te technikainak hívod még nem az"(Az utasítás hívja úgy te...) "Kurvára szarok bele" "leszarom" (mert szerinted engem érdekel?? te vagy a főnök te döntsél már...), "aki ezt mondta az nagy faszságot mondott"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat