Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
Csatlakozom Zsófihoz(Búcsúzom)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
Csatlakozom Zsófihoz(Búcsúzom)

Mindkettőtől.Mai naptól kezdve nem léteznek a számomra!!Azaz Milu igen, de nem úgy mint pasi, Dé viszont halott a szememben!!! Gyűlölöm és még mindig bosszant az, hogy nem mondtam meg neki amit akartam.Ha neki undi az, hogy megnyal egy kutya, baszik odajönni holott Viktor mondta neki, hogy beszélni akarok vele, kitalál egy hülye hazugságot stb stb akkor teljesen hülyeség mégcsak gondolnom is rá! Legszívesebben megütném!Jah és a pia az őszinteséget hozza ki belőlem.Piásan pedig rohadtul nem érdekelt Dé, tehát tényleg csak az idegesít, hogy nem küldtem el a francba és, hogy megint átvertek.Nem az, hogy ő csinálta ezt, hanem hogy vki ezt csinálta!Nem ő fáj, hanem a tény!
Milunál meg nem hiszem el azt, hogy eszébe szoktam jutni, sőt azt sem, hogy edinás lenne!!Hazug embernek nem érdemes hinni! Őt is utálom

Soha nem akarok senkiben sem bízni, mégha azt mondja szeretlek akkor sem fogom elhinni, mert jól mondja az a vers ami Zsófinál van:"Mikor azt hiszed, hogy legjobban szeret, Szíve érted lángol és reszket, Akkor meglátod őt mással sugdolózni..."

Ok én voltam a hülye, de akkor is elmehet a picsába!!! Olvassa fel mindenkinek, hátha az egész világ röhögni fog rajtam!!!Vááááááá!! Bárcsak mindig égne a dühöm és akkor én lennék a legjobb gyilkos!!!

Egy jó dolog van ebben az egészben!Hogy van akinek örömet szerzek azzal, ha velem vmi szar történik! Nézzük a jó oldalát:)
Bárcsak én is elmehetnék, úgy mint ahogy Zsófi!!! El akarok menni Magyarországról! Nem akarok magyar szavakat hallani, magyar embreket látni!!!!

Jah és tudom könnyű mondani, de csak barátként akarok pasit, vagy ha nem akkor ki akarom őket használni! Csak mibe fogadjunk, hogy pont cuki fiút fogok megszívatni??? Mindegy, nem érdekel!!! Azaz nem is kihasználni akarom, hanem elérni azt, hogy legalább fél évig ne érezzek iránta semmit! Ne mutassak ki semmilyen érzelmet és mikor azt mondja szeretlek én nem mondok neki semmit!Mégha úgy érzem akkor sem!!!

Én:Kösz Milán h felolvastad mkinek!Egy igazi seggfej vagy!!!
Milán:Te most miről beszélsz? Seggfej, az szép?!

Ezt most érti valaki???Mármint Milán uccsó mondatát?

Ok megint égő...
Milán:Szimplán a helyzet, amit benéztél az annyi h kapok egy smst, miszerint az 1ik ismerősöm bajban van,+próbálok érdeklődni az általam vélt legjobb barátnőjén keresztül hátha tudok valamiben segíteni-még ha nemis olyan jó a viszony köztünk.Azt erre egyből vissza oltasz...Akkor lehet h nem én vagyok a "seggfej"!?

De ciki!!És nem válaszol arra, hogy haragszik e:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat