Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2009-10-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2009-10-14

Változott a helyzet:) Legalábbis Vele kapcsban!! Nem érzem azt a hülyeséget. Szerintem a fáradtság volt a bajom. Olyankor tényleg nincsenek bennem érzések, senki felé sem!
1. Hiszti ezerrel. "Leszarom a barátaidat" "Baromira nincs kedvem menni, jópofi így úgy" "Veled sincs kedvem lenni" stb kedves beszólások, csak azért mert nem szólt időben, hogy készüljek el és kapkodni kellett. Henitől jogosan kikaptam a világ leghisztisebb embere/nője címet...
Komolyan le a kalappal előtte, hogy elvisel. Én már régen dobtam volna magamat... HP HP HP HP :( Miért mindig azokat bántom a leginkább, akiket a legjobban szeretek?? :(
2. Tropicarium --> 1900 Ft érte??? Rablás!! Igaz a cápás rész nagyon nagyon szuper volt! Bele is szerettem egy cápafajba! Leopard shark:D Olyan nagyon nagyon édes!!! Tök olyan, mintha mosolyogna! A legjobb pedig, hogy nem eszik embereket <3
Jham és kaptam egy medve makit vagy nem tudom mi szeretne lenni:) Annyit szórakoztunk vele:D Én meg vettem neki bóhóchalakat. Nem nem élőt, hogy ne kelljen etetnie:)
3. "Buli" Csak akkor éreztem jól magamat, amikor nem ment el piáért vagy Wcre... komolyan szartak amúgy a fejemre. Kivéve Zsófit...Ő megkérdezte egyszer azt, hogy baj van-e. Ő a legaranyosabb!
- 3 koktél (nem lettem tőle rosszul, szerintem azért sem, mert tök márkás piákból készült)
- semmi tánc, érdekes zene + kicsi kanapékon ülés. Szinte csak azokkal lehetett beszélgetni, akikkel egy kanapén ültél... a kanapé meg többnyire 2 személyes volt...
- "elmegy" --> ez úgy bedepiztetett! Azt éreztem, hogy egy ... vagyok. Eszembe jutott az, hogy mennyivel értékesebb személyeknek kellett meghalniuk, én meg még mindig itt lehetek, amikor nem túl sokat érek.
Szóval folyamatosan (kitőrően) bőgtem... Szegény Gyuri...Jó volt így hazafelé menni... 5 percenként ölelgetett, hogy megnyugodjak, de állandóan elfogott Zokni, Györgyi néni miatt a fájdalom. Az a kép, amikor utoljára láttam Őket. Az, hogy mindkettő szenvedett, holott igazi kincsek voltak:'( Ok, befejeztem... fáj.
- az együttalvás viszont nagyon nagyon nagyon jó volt. Éreztem a szeretetet, amire, akkor, aznap nagy szükségem volt!
4. Haladtunk mindketten, sőőőőt majdnem ma 10.14...:)
5. Osztálytalálkozó.... Elvileg oda mindenki a legjobb formáját nyújtva akar menni. Erre én: buli utáni állapot, smink nélkül (nem mintha sűrűn használnék...), vastag sima pulcsi és egy kalandos előzmény. Átázott előző nap a cipőm + zoknim, úgyhogy Gyuriékkal gyorsan vettünk olcsón cipőt + zoknit. De minden rohanós volt,el is késtem... Potom 1 órát:$
Maga a találkozó szerintem 5-ből 2... Következőre el nem megyek, vagy ott helyben csapjon belém a villám, ha mégis lennék ekkora balfék. Még a pia se segített annyira. Az meg, amit Eszter mondott picit ismételten rontott a kedvemen: rohadék, szemétláda rák! Gyűlölöm!!!!
Ofő meg bekaphatja:P
A Gergő meg egy L --> nem emlékezett Vikire, holott oda volt érte...ez gáz... Hallotta is, amikor lehülyéztem, de nem érdekel, tényleg az!
A lényeg: nem nagyon érdekel az, hogy kivel mi van, úgyhogy nem megyek a legközelebbire.
6. Szabálytalankodott a mögöttünk lévő. Belénk jött... Mindketten kiszálltak. Annak a bunkónak állt még feljebb. Egymásnak ugrottak. Apum szemüvege az ütéstől le is esett. Odaálltam, hogy ha mégegyszer megüti, neki ugrok! Komolyan megtettem volna! Az én apukámat senki sem bánthatja! Rohadék! Mondtam is neki valami csúnyát, erre a csaja: ne beszélj már csúnyán lányok vagyunk... Ennyi hozzáfűznie volt az egészhez. Csak ott állt az a ribi... Ilyen barátnő kell a pasi mellé, aki ahelyett, hogy odaállt volna, hogy azzal is jelezze, hogy képes lenne nekünk ugrani a barátjáért, azzal foglalkozott, hogy én csúnya mondatot mondtam. Idióta! Mondtam neki, hogy nekem aztán ne dumáljon, amikor ő meg képes egy ilyen pasival járni. Kva!
Ráadásul, amikor mondta Apum, hogy hívja a rendőrséget, akkor beszálltak a kocsiba és elhúztak. Szerencsére felírtuk a rendszámát és ha minden igaz a nyilvántartásban meg is találta a rendőrség! Ezzel, hogy így elhúzott, bizonyította a bűnösségét. Lúzer!
Felzaklatott egyébként az egész. Remegett a lábam és a kezem. Annyi düh volt bennem!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat