Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. szeptember 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. szeptember 3.

Még mindig:s És 7éig nem is lesz jobb.Zsófinak igaza van, de én nem bírok új életet kezdeni...vagy nem is akarok?:P Jó újra vele beszélgetni:)Remélem mostantól azért többet fogunk talizni!
Tegnapi bandatali megint nem tetszett, de ez az én hibám, mert nem tudom feltalálni magam:P:P De tényleg szar... Kivi lennék, hogy én vagyok ilyen béna vagy csak velük nem érzem jól magamat...Noémi se naon beszél már velem egy bizonyos nap óta...bánom és rossz, de ha ő szerinte így jó akkor nem fogok ellenkezni:) Nem tudom, hogy én változtam e vagy ő...vagy talán mindketten...de vmi mégse olyan mint régen:(
Orsi köszi a címet!Mindjárt megnézem:) És igenis kevésbé égőbb, mint a fiúk a klubból:P:P:P
Henyi köszke a fuldoklást:))))))))))) Rád tényleg mindenben(még a hülyeségben is) számíthatok=D Imádlak!!!:DDDDDDDD A fax biztiőrrel meg ne foglalkozz!Egy paraszt akin jót kell röhögni!!
Várom a mai napot!:)Remélem jó lesz!!!:D
----
Nem lehet igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((((((((((((( Miért??????
Miért most???????Miért őt????? Tegnap véglegesen lezártam magamban a Peti témát erre meg ki hívja fel ma öcsimet?Ő! Nem akarom újra látni:(Mindent tönkre tesz:((((Nem akarok újabb 2hetet:(((( Miért szívat ennyire a sors?!:(2hétig vártam arra, hogy jöjjön, de most már nem akarom.Vagyis annyira rossz lesz.Tesómmal akar beszélni, nem velem...látni fogom és újra élénken fog bennem élni a vasárnap, ő viszont meg sz@rni fog rám!!!!Úgy megkérdezném, hogy miért történtek így a dolgok, de talán jobb lenne nem beszélni vele. Kiváncsi vagyok, hogy ő hogyan fog viselkedni.Nekem tuti ki fog ugrani a szívem... Látni akarom, de mégsem, beszélni akarok vele, de jobban teszem ha nem:((((( Mit csináljak?:( Tűnjek el?De most felzaklatott:((((( FÁJ ÚJRA!!!!!!!!!!!!!! Menjen a fenébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez de profi egy szívatás!:( Segítség:((((

MENJ A FENÉBE PETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De túl leszek rajtad, csak adj még 1hetet:P Heni szavaival élve hányni tudnék Tőled.Remélem az őrült exeddel boldog leszel... csak nem értem akkor nekem mi a f@sznak szidtad, ha még szeretted... És kösz, hogy mosolyogva mondtad el a dolgokat... igazán jól esett!Bár csak magamat hibáztathatom, hogy ittam a szavadat és hittem abban a napban!Naív hülye voltam már megint... engem is kiröhögött Isten amikor a szerelem sorba álltam...(nah meg a mellnél is...) De ez van...Hála Heninek már jobban vagyok és több könnyet nem fogok érted hullatni!!!! Csak tudnám miért mindig ilyen fiúkat fogok ki?! Nem tom, hogy mi az a viszonzott szerelem, de azt hiszem le is teszek róla! A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA, DE AZ IS MEGHAL CSAK ELŐTTE SZÉTMORZSOLJA A LELKEDET! Nah ezért fogok tojni nagy ívből a reményre!Megpróbálok többé nem remélni! És a pesszimizmusomat megtartom!

*Bárcsak újjá tudnék születni!!!!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat