Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. július 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. július 10.

Naggyon nagggyon szuppppi volt a Volt:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Még az eső ellenére is...na jó az éjszakai alvások, meg a hideg azért megviselt, de a többi iszonyat jó volt:)))))))))))))))))))))
Voltam Megasztáron,Hooligansen,Kispál és a Borzon(megszerettem:) ),Ákoson meg akartunk még1-2re menni, de azok egyéb okok miatt nem jöttek össze... Mindenesetre megérte:) Rengeteget nevettünk meg jól elvoltunk=)Kár, hogy fényképezőgépet nem vittünk:( Majd jövőre! Ahova már viszünk: hősugit,hajszárítót,kaját,meleg cuccokat,rengeteg takarót,váltó cipőt és kocsival megyünk(hajrá Tomi:))) ), faházban alszunk!
Ha most nem leszek beteg akkor erős az immunrendszerem.Csak ne fájna a torkom...Remélem Nojmi hamar meggyógyulsz!!!!!!!
Nojmi, fiúk visszahoztuk az esőt, látjátok?!:))))))
Képzeljétek megszerettem a sört:))))) Na jó a szeretem szó nem az igazi, de már nem tartom olyan rossznak:)Köszi Tomi!!!!!
És még egy fontos dolog:végre ha nem is nagyon, de valamennyire megismertem a Tomit:)1órát beszélgettünk ketten és szerintem irtó jó volt:)))))4év alatt szinte egyszer se beszéltünk, pedig egy bandába tartoztunk most meg 4nap elég volt hozzá, hogy végre elmondhassam azt róla, hogy nem idegen.Sőt szerintem tök JÓ fej srác(A jót azért emeltem ki, mert mikor apukájára akrtam ezt mondani véletlen kihagytam belőle és letökfejeztem:))) )!Viszont volt aki messzebb került a szívemtől:(Ezt sajnálom... de talán csak az összezártság miatt alakult ez így.Vagyis bízom benne!
Holnap Kobra.Végre láthatom a többieket is:))) De azért ha lehetne visszamennék Sopronba, mert már most hiányzik.A karszalagot még mindig nem vettem le...:)
Noé figyi mi hogy fogunk majd "szülni" ha a barátunkkal együtt fogunk élni??Mentő fog elvinni?:)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat