Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. július 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. július 1.

Ma megyünk Csutira, holnap meg esküvő... bunkó vagyok, de nem várom.Lakodalmasra nem szeretek táncolni, az esküvő meg múltkor se volt jó, hanem hosszadalmas és unalmas.Misével egybe volt kötve én meg köztudott nem szívlelem az egyházat.Egyetlen egyházi személy volt akit elismertem, ő meg már sajna meghalt. Így az antiklerikalizmusom(csak hogy műveltnek higgyetek:P, meg emlékezés emeltszintre...fujj)újra feltámadt.Egyszerűen nem bírom a sok álszentet.Jó oké az uncsitesóim nem azok, de ők meg már túl benne vannak...én meg elég "mostani" termék vagyok és... hát értitek...Meg ha olvassátok a naplómat nem épp egy szent vagyok.
Barátném remélem már jobban van!!!!!!! Huhh én nem tudnám, hogy mit csinálnék a helyében.Iszonyat sok harag lenne bennem, meg keserűség azt hiszem.Még jó, hogy bevált az optimista látásmódunk:) Ez bunkóság, de keresés közben láttam egy annyira édi fiút:)))))))))))))))))))))))) (jó bocsi, de nézzétek el nekem, már elegem van az egyedüllétből) De aztán többen odacsoportosultak hozzá, meg hát azt hiszem fiatalabb volt nálam 1-2 évvel.A pedofilságról meg már lemondtam.Eddig nem jött be... (remélem ezt az a "drága" Norbi nem olvassa, mert akkor lebukok, hogy kamuztam és nincs is barim. dehát muszáj volt vmivel védekeznem;p )
Noé, Orsi 2kor ima:P:P:P De tényleg gondolok rátok(főleg rád Nojmi), hogy minden úgy alakuljon ahogy Ti azt szeretnétek:D És ahogy az a legjobb nektek! Ti meg drukk, hogy bevegyék, hogy fáj a lábam:))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat