Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. május 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. május 26.

Tegnap taliztam "férjemmel" és annyira ari volt(kisbabánk lesz:P:P csak még el kéne intézni, hogy szőke és néger legyen), meg ott volt a lányom is.Igaz ez az egész elvileg csak hülyülés, de én akkor amikor ott áltunk tökre szerettem volna ha ők lennének a családom!Heni a mamim,Noé a lányom és Dávid a férjem.Tettszene ha ők lennének a második családom, bár talán tényleg azok.Legalábbis úgy érzem.:)
Orsi boldog szülinapot!!! Kis törpe is belépett a nagyok közé:P:P:P Remélem ma sikerül az akciója, márcsak a szülinap miatt is:)Meg Noénak most olvastam a naplóját és már nagyon kivi vagyok mi is történt ott náluk, kettesben a Petivel?!:) Ha Noé tényleg úgy érzi,hogy bele tudna szeretni akkor bízok benne, hogy összejönnek:)
Heninek majd hétvégén drukkolok:P Néha még Csabapárti vagyok.Irigylem őt, amiért van egy párkapcsolata és egy másik fiúnak is tettszik, de persze tudom, hogy neki sem olyan könnyű mint amilyennek látszik a helyzete! Ahogy Noé mondta már mindenkire ráférne a Happység:)))))Vagyis a kúlság:P:P:P Mondjuk most elvagyok. Bár azt nem értem miért van az, hogy mindig csak addig vagyok oda egy fiúért, amíg be nem vallja hogy tettszem neki?! Lehet hogy csak bizalometrősítés kell?? De ez nem igaz mert szerelmes is nagyon szeretnék lenni.Váááá nem értem magamat:S



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat