Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
2005-11-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
2005-11-15

Részlet egy beszélgetésből.


Dexter: nem nekem van a gondom a korral, hanem a csajoknak... Elismerem, kedvelem a fiatalabb korosztályt... de sokan, amikor meghallják, hogy én 30 vagyok, azt se tudják merre szaladjanak... pedig asszem nem vok az a tipikus "felnőtt"... a valódi koromat csak az igazolványom árulja el.
Hugec: kérlek ne legyen ez gond.. engem meg pont ezért nem vesznek komolyan, mert fiatal vagyok... nem azt mondom, hogy fogadd el, de az ilyenekkel nem is érdemes tördőni, te mondtad, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Aki nem fogad el így, ahogy vagy, annak túrót a fülébe... Egyébként sokkal többre vagy elhivatott, mint hogy ilyen hülyékkel le állj, nem azt mondom hogy nem furcsáltam először én is, de már a 2. beszélgetéskor éreztem, hogy ez egy picit más, mintha egy másik 30 évessel beszélgetnék...
és sokkal jobb vagy, nekem elhiheted. Nagyon jól tűrsz mindent, és meg van benned az a kellő önuralom és bohémság ami már talán másból kihalt, vagy a rejtett énjében maradt meg, és nem meri felszínre hozni... és nekem pont ez tetszik, hogy ennyire rugalmas vagy, hogy tudsz alkalmazkodni... pl. szerintem velem se lehet könnyű a hangnemet sokszor megtalálni, mégis mosolyt tudsz csalni az arcmomra.. és ez nekem nagyon jólesik..
Dexter: hmm.... ezt ki kéne nyomtatni....:-) régen mondott nekem vki ilyent...
Hugec: akkor hajrá...
Hugec: nagyon pályázok egy helyre a teveclubbon...
Hugec: hogy én is tudnék írni olyat, hogy "feltűnően normális vagy"... :-)


Ajánlom mindezt azoknak, akik nem vettek komolyan... Ők biztosan tudják, hogy rájuk gondolok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat