Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Látogatás update 2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Látogatás update 2

Nos, véglegesítettem a foglalásom, és úgy döntöttem, hogy kényelmes leszek, és két éjszakát töltök ott. 9-én, szombaton érkezem majd valamikor (sajnos tapasztalatból tudom, hogy a vasút ma már sokkal megbízhatatlanabb, mint volt akár csak 15 éve) amikor odaérek, a vasárnapot teljes egészében ott töltöm, és majd csak hétfőn jövök haza.

Tervben van több program, tennivaló, meglátogatni való hely és az egésznek csak egy nagyon pici része maga az eredeti ok, amiért végül is odamegyek.

Nemrég Szlovákiában jártam egy munkatársnőmmel, aki egyébként rengeteget túrázik bel-, és külföldön egyaránt, többnyire egyedül. Pár napot voltunk kint, ez idő alatt sokat beszélgettünk, és ő is megerősített abban, hogy az ember egyedül is jól érezheti magát, élményeket egyébként is magának gyűjt az ember, és mindent önmagad élsz meg igazából.

Szóval ma már én is így vagyok ezzel, hogy egyedül is elmegyek bárhova, ezért is vettem nemrég egy túrakerékpárt is, amit most is viszek majd magammal, és amivel ezen kívül is vannak terveim.

Na majd érkezem. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat