Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Ez + az

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Ez + az

Próbálom kielégíteni a tömegigényt, hogy akik a naplóm olvassák, képben legyenek. :-D (amúgy télleg, kaptam már levelet tök ismeretlenektől, hogy ez meg az a véleménye, és hogy szokta olvasni, amit írok... hmmm )
Hát újra itt.
Túl egy érdekes korszakon, amely bár mély, és kitörölhetetlen nyomokat hagyott bennem, mégis túlléphető. Mint mondani szokták, az élet megy tovább.
Az életem alakulgat, mint eddig. Mindig találok új célokat, új terveket. Most is megvannak ezek. Az eddigi célok mellé jöttek újak, és lesznek mégújabbak. És ha én egyszer valamit a fejembe veszek.... :-D
(pusztán dacból felépítettem egy lakást. Ezek után lehet még valami, amit ha kijelentek, hogy el szeretném érni, nem fog menni? :-) )
Előreláthatóan a nyaram is jól alakul, jó pár év után eljutok nyaralni is. Ráadásul az időm többi részét sem kell már egyedül töltenem. Szal vannak jó dolgok is.
Persze kevésbé jók is akadnak, de hát kinél nem. Még mindig sokszor szembesülök azzal, hogy az emberek megváltoznak, a szájukból segget csinálnak. A legutóbbi eset épp a nyaralással kapcsolatos, ahol is megkértem egy ismerős csajt, hogy jöjjön el velem. Azt mondta, rendben van, tök lelkes volt. Aztán eltelt 2 hét, és hiába hívtam, nem vette fel... aztán egy 1 mondatos msn-beszélgetésben annyit mondott, hogy ezt a nyaralás-dolgot mégis inkább kihagyná. Magyarázat persze zéró... De hát ő tudja. Annak a lánynak, aki végülis eljön velem, érdekes módon elég volt csak megemlítenem a dolgot, rögtön meglátta a lehetőséget...
Szal érdekes dolgok ezek. És ez csak a jéghegy csúcsa. De lassan megtanulok már semmin sem csodálkozni...
Persze a legfájóbb, ha hozzánk igazán közel álló emberektől kell szebesülnünk hasonlókkal. De ez is feldolgozható. Még ha időbe telik is.
Szal összefoglalva: én jól érzem magam a bőrömben. Aki szeret, az szeret, aki nem, az nem, de én akkor is maradok, aki vagyok...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat