Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Fotózás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Fotózás

A naplóolvasóim kíváncsiságát kielégítve ismét egy kis írás a dolgaimról. :-)

Ismét fejlesztettem egy kicsit a fotófelszerelésemet, így lassacskán egy egész kis amatőr fotóstúdióm lesz itthon :-) Persze ez messze van egy igazán komoly cucctól, de hát mint tudjuk, a technika csak egy dolog a fotózásban, a másik, sokkal lényegesebb tényező az ember. Tegyük hozzá azt is, hogy mivel amúgy is szeretek barkácsolni, természetesen a fotózáshoz is házilag készítettem egy pár kiegészítő dolgot, de úgy gondolom, némelyik gyári cuccal is felvennék a versenyt. Ügyes gyerek vagyok én, de hát ezt tudjuk :-)
Több, mint 10 éve már, hogy fotózok, vagy legalábbis eléggé érdekel a téma.
Érdekes, hogy sokan nem szeretik, ha fotózzák őket, a leggyakoribb szöveg a "rólam úgysem lehet jó képeket készíteni"... De aztán persze ha mégis sikerül rábeszélni valakit egy fotózásra, és utána meglátja az elkészült képeket, mindig nagy a csodálkozás... Szal nem igazán értem én ezt a húzódzkodást a dologtól....
A fotózás lényege, hogy megragadja a pillanatot, megőrizze az emlékeket. Nekem is rengeteg olyan esemény, helyszín, és történés volt az életemben, amiről a legnagyobb sajnálatomra egyetlen kép sem készült, így ezek a dolgok tényleg csak az emlékezetemben vannak meg. Persze gyerekként még nem gondol az ember ilyenekre. Viszont később, mikor már kezdtem ezt felismerni, igyekeztem minél több fotót készíteni szinte mindenről. Aztán amikor bejött a digitális technika, akkor ez jócskán kiszélesítette a lehetőségeket. Azóta még megszállottabb lettem :-)
Ma már életem semmilyen mozzanatát nem hagyom ki, a lehetőségekhez képest igyekszem mindenről minél több fotót készíteni. Ez igaz a környezetemre, a munkámra, és természetesen a csajokra is. Rengeteg fotóm van ma már, mindenféle témában, és még mindig úgy érzem, hogy alig fotóztam valamicskét. Több ezer képből talán egy tucatnyi olyan van, amire azt mondom, hogy igen, ez már valami. Szal fejlődnöm kell még, de végülis ebben semmi sem akadályoz. :-) Időm, felszerelésem, kedvem van, témát és modellt meg találok mentközben :-)

Persze ha valaki be akar jelentkezni nálam egy fotózásra, szóljon nyugodtan :-P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat