Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Látogatás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Látogatás

Ha nagyon pontos szerettem volna lenni, akkor ezt a bejegyzést tegnap kellett volna írnom, de hát tegnap dolgoztam, nem értem rá.

Amúgy sem szeretnék hosszasan írni, csak annyit szerettem volna tudatni (bár ez már maga hülyeség, mert hiszen kitudja, olvasod-e ezeket, valószínűleg nem), hogy idén elmegyek, és felszedem azt a dobozt, ami immár 13 éve rejti a titkát... Én tudom hol van, megtalálom.

Persze tudom azt is, hogy ez az egész megint csak nekem jelent valamit, én vagyok ilyen elcseszett, hogy egyáltalán foglalkozom még ezzel az egésszel, de nem baj. Nekem valóban jelent valamit. A 13-as szám pedig egyébként is illik hozzám, mint tudjuk.

Emlékszem arra is, hogy anno volt bennem egy olyan gondolat, amikor elveszítettelek, hogy ez van, majd valahogy túlteszem magam rajta(d), és majd kis idő múlva biztos lesz egy új kapcsolatom, ami lehet, hogy igazi lesz. Aztán ezt továbbgondolva egy olyan gondolat is felmerült bennem, hogy milyen lenne már, hogy majd sok év múlva a kislányommal kézenfogva megyünk el együtt megkeresni azt a dobozt, és elmesélhetem majd neki, hogy mi is ez az egész sztori, apa életében mit is jelentett ez az egész, és mi áll mögötte. Azt gondoltam akkor, hogy mire ide jutunk, akár már egy 8-10 éves lányom is lehet, aki már elég értelmes ahhoz, hogy megértse az egészet. Szívmelengető gondolat volt ez akkor.

De nincs lányom.
Kapcsolatom sincs.
Egyedül fogok elmenni oda.
Egyedül fogok emlékezni mindenre.

Persze ez miatt nincs bennem szomorúság. Sok minden miatt van, de ez miatt nincs. Megszoktam én már ezt az életben.

Az időpontot is tudom. Igen, pont akkor. Szeptember 10-én, vasárnap leszek ott. Valamikor délelőtt érkezem (ezt úgy oldom meg, hogy Bp-en alszom), és még aznap haza is jövök. Egy fél napot tervezek ott tölteni, annyi bőven elég lesz egy kis sétához, és pár emlékhez. Kötődöm ahhoz a városhoz, és nem csak egy okból.

Na csak ennyit szerettem volna.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat