Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
A beszélgetés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
A beszélgetés

Nos, megtörtént az a bizonyos beszélgetés. Itt volt a lány, beszélgettünk. Illetve hát inkább én beszéltem, ő hallgatta. :)
Igazából most még nem tudnám megmondani, hogy mennyi "ment át" abból, amit el szerettem volna mondani neki, de úgy gondolom, hogy a legtöbb részét megértette, és befogadta. Legalábbis láttam rajta néhány pillanatot, amikor nagyon érzékenyen megérintette ott belül mindaz, amit tőlem hallott.
Leginkább akkor, amikor az elmúlt néhány napomról meséltem neki, hogy mit is éltem át....

A jövő? Nem tudom. Ha olyan, amilyennek eddig mutatta magát, az érzelmes, lelkis, törődést igénylő lány, akkor meg fogja érinteni az egész, és nem fogja hagyni, hogy elvesszek az életéből.
Ha egész eddig szerepet játszott, akkor meg teljesen mindegy, mert akkor semmi sem volt igaz. Ezt tartom a kevésbé valószínűnek.

Persze lehet, hogy én vagyok a naív, de hát ez van.
Most hagyok neki időt, hogy szabad legyen kicsit, aztán remélem önként jön vissza, és bocsánatot kér.

Ha nem, azt hiszem, elveszít. Velem együtt pedig mindazt, amit együtt felépítettünk.

Azt mondta nekem, hogy ő nem dobálózik egy bizonyos szóval "akárkinek". Nekem nem is mondta ki soha....
Pedig ő már nagyon közel járt hozzá nálam. És ha én kimondom, az nem olyan, mintha egy kölök mondja ki.
Azt nem tudom, hogy neki kimondta-e, és ha igen, akkor hogyan számol el a lelkiismeretével. Mert az egész történetben az az érdekes, hogy én hónapokat foglalkoztam, törődtem vele, mindig mellette álltam, ha kellett, és velem bármit megbeszélhetett, és ő is tudja,. hogy mennyire közel kerültünk egymáshoz lelkileg és testileg is, de mégsem jutott el oda, hogy kimondja, amit érez... Most meg jött egy fiú, párszor elmentek sétálni, igazából semmi közös alapjuk nincs, de a srácnak elég lehetett egyszer megkérdeni, hogy leszel-e a barátnőm, és a lány egyből igent mondott. Én nem hittem el, hogy ez így működik. Ma sem hiszem...

Mert amit velem felépített épületet, annak volt alapja. Nagyon komoly, nagyon stabil alapja. Most viszont egy légvárat épít...

Ebben az egyben bízom, hogy ezt megérti.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat