Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Adatlapom 2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Adatlapom 2

Az adatlapomat ide helyezem át. Törölni nem akarom, mert úgy gondolom, tartalmas gondolatok vannak benne...


Hát akkor tudjátok mit? Mindenki bekaphatja! :-)

Rájöttem valamire. Egyáltalán nem velem van a baj, én eddig is jól megvoltam így, ezután is jól megleszek. Akinek teccik, az lehet haver, akinek meg nem, az jöjjön ki a hóra.
Mert ugye mi is a valódi ábra!? Mi bajuk a csajoknak velem? Az, kéremszépen, hogy egyszerűen képtelenek feldogozni, ha egy olyan emberrel találkoznak, aki valóban önmagát adja.
Mert manapság milyen is egy átlagember? Hazudik, mellébeszél, irigy, kétszínű, szerepet játszik, mindent megtesz, hogy megfeleljen az elvárásoknak, belesimul a tömegbe, megy a többivel, mint a kis birkacsorda. Egyenvélemények mindenről, mindenki trendi, és menő. Miből következik ez? Abból, hogy nincs egyeniségük. Trendkövető, agymosott droidok, akik szó nélkül bekajálják, amit a média elejük tesz, mint követendő példát. Aztán csodálkoznak, hogy szánalmas a végeredmény.
Próbálj meg beszélgetni egy "mai fiatallal" és mondjuk 48 óra nettó beszélgetés után számold össze, hogy hány db saját gondolata, véleménye van. A szám valahol 3 alatt lesz, de inkább 0. Az ok? Az a popcorn társadalom, ami körülveszi őket és elhiteti, hogy ez mind szép, jó és rózsaszín. Trendi. Mindegyik egyeniségnek képzeli magát de ha a csoportot vizsgálod rájössz, hogy tök ugyanolyanok.
Azán ha találkoznak egy olyan emberrel, aki őszinte, kimondja, amit gondol, sokszor még azt is, amit mások gondolni is alig mernek, akkor az első reakció az, hogy megzavarodnak. Nem hiszik, hogy ez igaz lehet. Hogy úgy is lehet élni, hogy nem hazudunk, hogy nem verjük át a másikat, hogy betartjuk az ígéreteinket, és hasonlók. Hogy nem csinálunk segget a szánkból. Hogy igazat beszélünk, és megbízunk a párunkban. Hogy ilyen létezhet!? Ugyan! A csajok képtelenek feldolgozni ezt a jelenséget.
Mivel én ezeket a dolgokat várom el, és számon is kérem a kapcsolataimban, így hamar megkapom a minősítést, hogy idegesítő vagyok, meg akaratos. Hiszen a környezetükben csak én vagyok ilyen! Mindenki más simulékony, hallgat, nem szól, és elnézi azt is, ha teljesen hülyének nézik. Persze, a cél érdekében mindent. Több hallgatás --->> több kefélés. Egyszerű a képlet, nem? Velem ez nem megy. Velem beszélgetni kell, véleményt és gondolatokat kifejteni, és én nem fogadok el válaszként egy okét. Persze, hogy ez már nem megy mindenkinek. Valamiféle irigység is lehet bennük, hogy ők nem tudnak tiszták és egyenes gerincűek maradni. Reakció?? --->> A csajok nem bírják sokáig elviselni az ilyeneket, menekülni kezdenek és azt is csak azért teszik, mert kínjukban - felismerve, hogy segghülyék és semmilyen témához sem tudnak érdemben hozzászólni - inkább lekoptatják a pasit, és a primitív emberek szokása szerint megpróbálják az okosabbat hülyébbnek beállítani, azt gondolva, hogy ők nyerték meg a szellemi bajnokságot. :-)
A következmény?? --->> Választanak maguknak egy síksötét helyesfiúcskát, persze garantáltan semmi közös téma és közös érdeklődés. De miért is kéne??
Hiszen ahhoz vannak szokva, h vagy nem is kell beszélni (el vannak szokva a csajok a beszédtől, és kissé akadozva megy, ezt baromira tapasztalom is) vagy maga a lány is annyira sík, h az 1 vicc, és ezt a lelke mélyén ő is tudja. Mikor pedig egy értelmesebb fickó kerül elé, (lásd engem) akkor hirtelen tudatosul, h ez így gáz lesz, de hirtelenjében nem tud változtatni, ezért inkább riadtan elfut. Persze, ha kérdezik őket akkor mind nyomja szokásos vetítést, h azt szereti ha egy férfi intelligens meg határozott. Lófaxt: Ettől futnak el a legmesszebbre!
Mert ugye én hiába próbálkozom áthatolni az értelmetlenség ködén, ha a célszemély olyan, mint a nők többsége. Tudom, durván hangzik, de tény, h nők a lelkük legmélyén egy önbizalomhiányos, senkiházi kis hülye picsáknak tartják magukat. Teljesen mindegy, h mit próbálnak színészkedni. Miért is van ez így?? --->> Általában azért, mert csak nyomokban van személyiségük, és emiatt nemhogy döntésképtelenek, de többnyire még azt se tudják igazából mire vágynak. Még az ösztönös szinten felbukkanó, adott vágyaikon se tudnak kiigazodni, és emiatt kielégíteni azokat. Nagyon sok még azt se tudja eldönteni, mikor vonzódik, mikor szerelmes, vagy h mikor mit akar egy hímneműtől. Homo Habilis maximum, de nem Homo Sapiens. Lehet sértődni, tsókollom. :-)

Hát ez a nagy helyzet. Mert ugye íme a tulajdonságaim, a csajok szerint:

-akaratos (de nagyon)
-idegesítő (persze, hiszen elvárom, hogy betartsd, amit mondasz, ez elég idegesítő, ugye?)
-mindig mindent jobban tudok (van, amit igen, van amit nem)
-hiszékeny (alapból nem azt feltételezem senkiről, hogy hazudik, mint a disznó)
-arogáns (az leszek, ha érzem, h átvernek)
-túl komolyan veszek mindent (főleg, h ne csinálj segget a szádból)
-merev (ennek inkább örülnének a csajok :-)) )
-flegma (ezt eddig is tudtam)

-kedves (aki megérdemli, azzal)
-aranyos a mosolyom (4 lány mondta már, így elhiszem)
-figyelmes (ha vki fontos nekem...)
-jó a szövegem (lásd ezt az adatlapot)
-érzékeny (...)
-érzelmes (...)
-törődik azokkal, akik fontosak neki (ez miért meglepő?)
-őszinte (igen, ilyen is van)

Tehát van ebből is, és abból is. De melyik a több!?
Párosítsuk össze? Akaratos vagyok, de érzékeny? Arogáns, de figyelmes? Idegesítő, de kedves? Merev, de érzelmes? Flegma, de aranyos a mosolyom? Túl komoly, de mégis törődő? Csak én érzem úgy, hogy itt vmi nem stimmel !? Ennyire nem lehetek összetett személyiség!!! Vagy mégis? És az egyszerű, 96-os IQ-val megáldott leányzók ezt képtelenek megérteni, h nem minden pasi olyan egyszerű, mint a golyós számológép!? Lehet...

Aki ezután kellően kiakadt rám, vagy esetleg éppen ellenkezőleg, meg szeretne ismerni, ne habozzon. :-)
Várom minden 20-28 év közötti, vékony, vagy normál testalkatú, kissé őrült, vidám, beszédes csaj véleményét. De vigyázz, mert rádhajtok, és az egy idő után nagyon idegesítő lesz!! :-))

Ja, gondolom rettentő sokan fognak megkeresni...:-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat