Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Adatlapom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Adatlapom

Az eredeti adatlapomat ezennel ide helyezem át.

Továbbra is sokoldalú pasi vagyok, és továbbra is lányokkal ismerkednék barátság céljából... de ha valaki ennél többet is szeretne, én nem zárkózom el a dologtól... :-)
Mielőtt mindenki sikoltva elrohanna, amikor az életkorra pillant, elárulom, hogy mondták már nekem azt, hogy "feltűnően normális vagy!" :-P

A jellemzést magamról nem hagyhatom ki, mert valóban igaz:

"Én mindig a feltétlen őszinteség híve voltam, mindig, minden helyzetben igyekszem önmagamat adni. Volt is sok konfliktus ebből az életemben, mert sajnos nem ez az általános, hogy az emberek kimondják a véleményüket, hanem éppen ellenkezőleg, mindenki mindent megtesz, hogy „megfeleljen” a környezete „elvárásainak”. Ezzel sosem tudtam azonosulni, mindig megpróbáltam kitörni, lázadni minden ellen. Egész életemben lázadó voltam, és sosem hagytam, hogy betörjenek. Ez hol sikerült, hol nem. Mindig feszegettem a lehetőségek határait, és ezt sosem nézték jó szemmel. Többször is megkaptam már azt a minősítést, hogy „flegma” vagyok, de nem baj, én vállalom ezt. Ezt vagy elfogadják, vagy nem.
Többek között ez is lehetett az oka, hogy nekem soha nem volt sok barátom, soha nem voltam társasági ember, mert valamiért mindig kilógtam a sorból. Az emberek nehezen viselik el a másságot… Sosem voltam átlagember, soha nem az érdekelt, ami az átlag fiatalt."

A fotózást továbbra is művelem, valamit továbbra is szabadon utazhatok az országban, (ingyen) így ha valakit érdekel a dolog, keressen meg. Most már tudok mutatni a munkáimból is. (Nyugi csajok, azért előtte megkérdezek mindenkit... :-) ) Saját lakásom van, így a "beltéri" fotózást is megoldható.

Ez voltam én. Van MSN-em, ICQ-m, Skype-m, és mailcímem is.... :-P szal csak az nem talál meg, aki nem akar.( van ilyen? :-P ) Persze első az üzenet... :-)






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat