Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Nem hülyeség ez...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Nem hülyeség ez...

Megismételem egyik naplóbejegyzésem, (hiszen én úgyis mindig mindent csak ismétlek, mint tudjuk...) ami ugyan nem az én tollamból született, de az idő bebizonyította, nálam és másnál is, hogy nagyon is van valóságalapja...


"A női megoldás

A nők sosem vállalják fel a döntés felelősségét, a legtöbbször hátulról közelítenek. Pl. ha egy nő megkérdezi, hogy éhes vagy-e, az azt jelenti, hogy ő igen, és enne valamit. (az már csak részletkérdés, hogy külön magának nem fog kérni mondjuk egy burgert, "inkább egy falatot a tiedből".)

A nő sosem fogja kimondani hogy vége, mert akkor nem szapulhatna utána, megnyutatva ezzel saját lelkét. Nem, ilyesmit sosem tesz. Inkább tudat alatt szabályosan tönkreteszi a kapcsolatot, semmi sem lesz jó amit csinálsz, minden aprósággal megtalál, féltékenykedik, amit addig jónak talált, azt is a visszájára fordítja, stb, stb. Ez az egész pedig arra megy ki, hogy Neked legyen eleged, hogy Te mond ki, hogy "vége".

S hogy miért?

Azért, mert így ő lehet az "áldozat" akit elhagytak, sírhat, nyafoghat, kiálthat rád kígyót-békát, neked meg nincs erkölcsi alapod visszavágni, hiszen végtére is te voltál, aki kidobta. Ergo - és ez a lényeg - : győztesen kerül ki a helyzetből. Miközben a háttérben már nagy valószínűséggel ott várja a következő jelölt.

Ez nem tudatos a nőknél, egyszerűen így működnek. Elnézést kérek azoktól, akik nem."

No comment.




Aki tudja, miért áll ez itt újra, az tudja, aki nem, arra meg nem tartozik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat