Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
lolmeg sötöbö

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
lolmeg sötöbö

jaaaaaaj kezdem azzal h kaptam 4 5öst :G 2 rajz, 1 irodalom, 1 matek. naaah xDD a metakról még annyit, h ofőnk osztályfőnöki helyett matekot tartott merthát fél osztnak nemmegy a háromszögszerkesztés (éés azt kell tükrözni szögfelezőre, súlyvonalra sötöbö) és csak az mehetett haza aki meg tudta csinálni mind a 4 feladatot amit felírt. Hááát én megtudtam mert én értem. Merciimnek segítettem pöppet ofői előtt h őis hazajöhessen előbb... deh nemtommér nemjött. :( nembaj. majd holnap :))
pénteken nemmegyek suliiba mert megyek zrínyire. dejóó. szeressükáám a zrínyit mert tippelni is lehet.

ehh... hazajöttem... Mónii fentvolt msnen... úgyszeressek vele msnezni... olyan jóóófej meg ari meg cukii meg minden. kamozunk is... és olyat röhögtem... uuuh... ilyet ír: "elég büdös van, anya most főz" xDDDD jáááááááhhá.

Pajtíím veled meg szinte csak tcn beszéélek. deeeh nembaj =) mert tegnap is msnen írogattam. meg mais. am bocsii h felhívtalak xDD nemvoltszándékos. már mondtam. xDD

minnyá jööök elmegyek kajálni :) fanníímnak is írok egy pillt xDD
reeh. (Vuum most teis írod h reehxDD)

naszóóval... móni volt, pajtíí volt... jegyek... mindig van vmi jóó beszólás csakmáár nememléxek. JAAAH DE!!!!! gyorsangyorsan leírom...
Irodalmon a B(l)ibliáról beszélgetünk (szóóval tanulunk xDD) éés ma pont arról "tanultunk", h Isten mindig azt mondta, h legyen. és lett is. és jó is volt.
1ik fiú ilyet szól:
én azt mondom, h legyen vége az órának. és ez jó is. xDD (sajna nemvoltvége :( xDD)
máásik: (ezt 1 csaj mondta):
és olyan nemvolt h Isten veszekedett vkivel, és azt mondta neki, h hülye legyek, ha ez igaz?? és akkor hülye lett... biztos ezért állt meg a Földnél. ezért nincs élet, mert Isten meghülyült.
xDDDDD muhaha.
éneken feleltünk... vis csak próbafelelés volt. dehhén ÚÚÚGYsajnálom szegény énektanárt. össze-vissza röhögnek órán, 3asával ülnek, oda sem figyelnek (deh komolyan. egész órán.) éés már fegyelmezni sem tud mert senki sem hallgatja meg. szegény. nahmind1, ezvan.

UNOM mááár h mindenkinek én adjam a házit, én segítsek ezt meg azt, magyarázzam el, segítsek dolgozatnál sötöbö. mi lenne ha nem lennék? most komolyan. mi lenne ha mindenki széépen megcsinálna mindent, figyelne órán és nem a baromságaival foglalkozna?? unalom?? lehet. de engem NE zaklassanak. máár lehet h láccik rajtam az idegesség mert ma 1 csaj nem kérte el a házit pedig nem volt kész neki. 1 másiknak meg az egészet én csináltam... deh nembaj. ha 100ft-ot kérnék minden ilyesmiért akkor legalább 1500ftom lenne. csak idén. és akkor a tavaly... volt olyan, h idén 6an másoltak rólam házit. nemvicc. azmár 600ft lett volna. engem nemérdekel. meguntam h mindenkinek segítsek. pááá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat