Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
end of the volume two

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
end of the volume two

hááát vége:') de szép emlékek fűznek hozzá xDDD szóóval jaaa. és nemsokára látom őket *.* addig sorozatjunkie-n nyomozokxDDD ééésha feltesznek vmit akk majd néézem... vmi promót legalább. azsebaj ha angolxDDD éés megtanulom h miaz a brainstorm meg ilyenek. a spinoffot tudom, de meg ne kérdezd mert nem tudom elmagyarázni xDDD bár gondolom rohadt okos vagy és rájössz magadtól is. namind1.
de így nem lehet vége:( miaz h egy anya lelövi a saját fiát meg h a nikki meghal??? felrobbant... és neki nem a spontán regeneráció (hűűdeokosvagyok:P) a képessége :O szóóval... de neeeeeeee mert micaaaaaah akk árva lesz mert DL is meghalt... kegyetlen világ... szeretleeeeeeeeeek tim kring^^ :P ááááhh rohadtjóóó soriiiiiiiiiiiii. jaéés Hiro elég kegyetlenül "ölte meg" kenseit... akivel egy ideig (400 évvel ezelőtt:P) barátok voltak. szóóval... elteleportált (amikor K. ki akarta engedni a Shanti-vírust [Shanti Suresh nővére volt, csak meghalt:(]. és ha kiengedte volna akk new york lakosságának 3/4-e meghal.) és... betette... egy... koporsóba. és elásta. a föld alá. adamet. azaz kenseit. és kensei meg hiába ordított h "POTYKAAA ENEGEDJ KIIIIIIII" mert nemengedte. persze, h majd ando is meghaljon... szóóval kicsit kegyetlen volt Hirótól. de ha a jövőbeli Hirót nézzük akkor így volt jóó:G jaaa és sylar megmenekült és beadta magának suresh&claire vérének keverékét és visszatért az összes képessége:O (tökariik h mutatjáák a 3. évad első kb 5 percét*.*)

doktor house meg egyenesen tökjóóóóóóóóóóó volt. éés majd lesz amber*.* végre betöltött a sorozatjunkie. majd a filmb*zit is megnézem^^
ííí majd 8-tól lesz a halottnak a csók... kinemhagynám, töklol:D
eeennyi, de eddig úgysem olvasod el xDDDD

anyáám rohadtuuul hiányzol:(

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/08/10/hoskodjunk-egyet-mi-lett-volna-ha/#more-10171

kommenteket olvasok sj-n... áhhh nagyoon loooolok is vannak benne xDDDD pl.:
Adam természetesen kiáshatja magát. Ha csak a körmén múlna, akkor is csak 50-60 év. Egyszer próbáljátok ki. :)
Csak tudjátok miért lesz több? Nem az éhenhalás miatt. Sokkal inkább a levegőhiány miatt.
Adam kaparászik.
Adam megfullad.
Adam feléled.
Adam kaparászik egy percig.
Aztán Adam megint megfullad.
Na emiatt fog sokáig tartani.

Viszont a régi temetőkben van, hogy a nagyon régi sírhelyekre ismét temetnek. Szal nem lennék az a sírásó, aki rábukkan Adamre. :P
Persze a betonról se feledkezzünk el. És foggalmun sincs, hogy Hiro milyen mélyre teleportálta. Nem biztos, hogy 6 lábra…

És a harmadik felvonás. Gonoszok. Elgondolkodtató.
Mindenki gonosz lesz ugyanis.
Maya bepipul a tesója miatt, és Syler után ered.
Peter bepipul Nathan miatt.
Parkman már a széfben pipa volt az előző generáció miatt.
Adam is idegesnek tűnt.
Hiro nagyon megkomolyodott, bár most még/már nincs oka bosszút állni senkin.
Micah egy évadban vesztette el a szüleit. Ő is bepipulhat. Ő írja majd a legújabb Wint és telerakja hibákkal, hogy mindenkit idegesítsen. (Nagy labda, ki üti le?)
Elle hite már egy ideje ingadozik az apukájában. Nem csodálnám ha egyszer megsütné.
Sylart az hozta ki a sodrából, hogy Mohinder nem bízik benne. Majd jól ellátja a baját. Egyébként meg azokat fogja megkeresni, akik beadták neki a vírust.
Mohinder elveszi feleségül Mayat, de amikor az kinyírja megint a násznépet, akkor Mohinder is kiborul.
HRG Bobot lövi tarkón az első részben.
Claire már mindenkire pipa.
Westnek is voltak idegrángásai amikor belegondolt, hogy mi lesz ha mindenki megtudja az igazat.
Molly ártatlannak tűnik, de ahogy fejlődik a képessége, hirtelen rájön, hogy halott emberek is lát, és ez az agyára megy majd.

Kit hagytam ki?

áztiiiiiii minnyááá sííírok looool

íííí^^ :"Hááát amikor Madzsát lelőtték én elfojtottam magamban egy “YÁTTTÁÁÁ!!!”-t:D." (YÁTTTÁÁÁ!!!=sikerült, mint már írtam:P)

"idő-megáll. teleport molli. holvan klerber? teleport klerber. idő megáll. klerbertől vérleszed. teleport néten. injection. és a sok kamera előtt még fel is támadhat. az mekkora lenne má’!" LOOOOL denaaagy xDDD

nikki kasza, micah miatt :(
adam remélem nem, de biztos nem mert ő KELL. xDDD
kiaz aki nem sajnálná Hirót?:O :v

Horn Rimmed Glasses, elnefelejtseeeeem. HRG HRG HRG ajjjajj

"“a gonoszság nem egzakt mértékegység”

Pedig tök jo lenne.

1 Palpatine = 100 Hitler = 1000 Sylar

Pelda: Öcsem, te 3 Sylar gonosz vagy”"

LOOOOOOOOOL:
"Kezdenek itt is kialakulni olyan “szabályok”, mint a Smallville-ben. (Lex a hibás mindenért, Chloe kiderít mindent, stb…)
Nézegettem a Heroes-t (főképp a FEJEZETzárót) és a következő megállapításra jutottam (mit tennék, ha a Heroes világában élnék):

- A büdös életben nem akarok New Yorkba költözni. Nem hiányzik nekem egy szemembe villanó atombomba, vagy egy takonykór, amiben megpusztulhatok.

- Nem ismerkedem szőke hajú csajokkal, mert hajlamosak ököllel betörni kemény felületeket (tükör, kocsiablak), vagy elektromosan sokkolni egy ujjmozdulattal. Sőt egyenesen gyanús nekem MINDENKI, aki szőke.

- Ha szemüveges a pasas, akkor tuti, hogy egy nagyvállalatnak dolgozik. (Hiro, HRG, Bob)

- A nagy erőlködésnek orrvérzés a vége. Úgyhogy nyugodtan erőlködhetek, mert könnyebb arcot törölni, mint alsónacit cserélni.

- Szemem sem rebben, amikor egy működő papírgyár parkolójában fényes nappal, ráadásul munkaidőben landol mellettem egy kissé elhízott zsaru egy exképviselő hátán kb 400 méter magaságból. Ez ott mindennapos. Olcsóbb mint a busz.

- Ha papírgyári dolgozó vagyok, kérdés nélkül félreállok, akármilyen ismeretlen ember jön be a munkahelyemre. Pl: Nem zavarom meg a padlón békésen szunyókáló áramütött japán fickót, aki szamurájkarddal a kezében rohangált korábban

- A kamerát mindig a szellőzőbe rejik el. Szóval így megszűnt megszokott menekülési útvonal lenni.:(

- Ha esetleg Brooklynba költöznék (ami New Yorkban van, tehát nem valószínű, hogy odamennék) a minimum, hogy zárat szereltetek az ajtómra, (amit kulcsrazárok) nehogy egy sorozatgyilkos és az újonnan szervált bigéje nekiálljanak főzőcskézni a lakásomban. Még akkor is, ha a neveltlányom ott alszik. Legyen inkább kulcsosgyerek, báz. A számítógépem meg übertabu mások számára.

- a Titkos iratok valószínűleg a Primatech Paperes dobozokban vannak. Mindegy, hogy Texasban, vagy Tokióban.Szóval, ha valami izgit akarok megtudni, akkor tuti, hogy ott kezdek el kezesgélni, vagy valaki másnak a számítógépén.

- Ha egy fekagyerek magyaráz nekem valamit egy elektromos cuccról, akkor kötelezően vissza kell kérdezni. “Micah: I told the lights to be off for a while. Monica: You Told them?…. Niki: You TOLD them?… Let me guess: You told them.”

- Az írók látszólag megakadtak az M betűnél az utónévkönyvben: Micah, Maya, Molly, Mohinder, Monica, Matt, Maury, stb… uncsi, viszont az M betűs név látszólag megvédi viselőjét. (ők még nem “haltak meg” egyszer sem. Javítson ki valaki, ha tévednék.)

- Nem mindegy, hogy FLYINGMAN! vagy FRYINGMAN! :D

- Ha megijedek valamitől, akkor elkell dobnom a kezemből azt, amit éppen fogok, csak a drámai hatás kedvéért. Tök mindegy, hogy törékeny-e vagy sem.

- Ha azonnal elhiszem minden szavát egy olyan kislánynak, akit kb 30 perce ismerek (és ebből az időből kb 25-öt aludva töltött), majd felháborodottan kiabálni kezdek egy pisztolyos alakkal, akkor valószínűleg kapok egy golyót a mellkasomba."

szóóóval yatta!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat