Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
dúúúbidubidúúúúbá

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
dúúúbidubidúúúúbá

kááááüüüüügynöööök:D
holnaputáán lehibernállak ééédeskedvesdrágaságom mert wííí balcsi:D és már Tekintetes vagy ééés A karavánok bástyája:) büszke vagyok rád, ügyees kis teve vagy:P és 550 napos.. sajnos 555 naposan nem foglak látni:( de azért vigyázz magadra:) ^^
szóóval ez van. ma meg fanni:) és megyek könyvet venni szekire h legyen mit olvasnom balcsin.. úgy imádom azt a helyet.. az illatot az előtérben vagyhogyhívják, a gépteremben, a büfében és főleg az usziban.. és olyan jó ott.. kimegyek a szobából, leülök egy asztalhoz egy kényelmes fotelbe és olvasok:) vagy járom az emeleteket:D vagy liftezek.:D és megyünk hattyúkat etetni.. és sétálni a parton.. olyan szép:) és úgy szeretem a hattyúkat meg a vadkacsákat.. és mikor megyünk odafelé és rákanyarodunk az útra és onnan már látszik a torta.. jaaaaj annyira szeretem:D és a legfelső emeleten kártyáztunk régen.. mostmeg vmi penthouse lakosztály van ott pffff... én kérem vissza az emeletet:\ és hogy fent a torta közepén van egy naaagynagy lyuk és besüt a nap:) óóóó.. már csak pár nap, pár nap!!! már össze is pakoltam a ruháimat:) és zenéket is töltöttem (good feelinget köszi:).. mp3at nem találom, remélem tesóm tette el..
basszus.. azt mondták tnap, hogy a repülőbalesetet csak egy 5 éves fiú élte túl.. kiderült, hogy az az 5 éves fiú egy 14 éves lány.. nem tudom hogy hogy lett belőle fiú.. jólvan mindegy, legalább valaki túlélte..
valószínűleg ez lesz az utolsó naplóm indulás előtt:D max még annyit h megyek..
hoolnap.. anya unokatesójának sikerült vmi vizsgája (pszichológus lesz és tök érdekes o.o) és oda megyünk kajára.. hát várom már azt is..:)
viszláááát : D

fanni..:D
-helóó
-sziaaa.. fanni vagyok.
-igen..
-zsófit tudod adni?
-én vagyok zsófi
xDDDD : DDDD hallottam még a háttérben is röhögött vki (nem tudom h ezen-e:D) : DDDDDDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat