Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
az Isten mindent jól csinál..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
az Isten mindent jól csinál..

Kowalsky cd.. az első 10 mp után tudom, hogy ez valami más, mint bármi eddigi zene.. mindig tudom az első 10 mp után.. ez valami olyan, amit számomra senki és semmi sem pótolhat, egyszerűen imádom őket.. tudod mit, ha akarsz meghallgatod, de tudom hogy úgysem. miért is.

"Nem aranyból, nem földből,
Nem pénzért, nem kőből
Valahol a szívemben majd új templom épül

Nem aranyból, nem kőből
Nem erővel, vagy ösztönből
Valahogy a szívedben majd új templom épül

Csepp a tengerből, mely sziklás partot ér
Szirmok ezerfelé, amint virágot tép a szél
Csepp a véredből, ami mindent elmesél
Nincs már se égen se földön, csak a remény, hogy visszatér.."

veszek egy naplót, amibe őszintén tudok írni.. lehet h ma. milyen jó lenne. a kulcsot meg vmi jó helyre tenném. annyi dolog van, amit nem mondok el senkinek (nem is fogok. soha.) és nem írok le ide (pff pont ide??).. és oda talán le merném írni. sehol sem tudok őszinte lenni magamhoz.. hogy tudnám már mindig azt mondani, amit gondolok???? aki ezt teszi annak nem sok barátja van.. és h ugyanazt mondjam mindenkinek.. peersze. sajnálom, én nem ilyen vagyok és nem is akarok ilyen lenni mert ez így jó nekem. sajnálom (vagyis.. nem, nem sajnálom), de most nincs jó kedvem.. de ezt sem fogom elmondani senkinek. nem véletlenül mondom h pszichológushoz akarok járni.. milyen jó lehet már.. mindegy, a napló is megteszi, nem ez, hanem a másik.
igazából ne foglalkozz velem.. tényleg ne. ez mindenkinek szól.

ne higyj a mesékben.. ami a filmekben, mesékben, bárhol megtörténik, az pont azért film, mert kb SEMMI köze nincs a valósághoz. hogy a jó pasik a ronda csajokban meglátják a szépet meg h mindenki azt kapja amit megérdemel.. ez csak azért van, hogy az idióta világról elterelje a figyelmünket és reménykedjünk. igen. a sorozatok is ezért vannak. ha belegondolsz, minden egyes sorozatodban, kedvenc filmedben van valaki, akire hasonlítasz.. de adj Isten könyvben.. hűűha miket feltételezek.. hogy esetleg olvasol.. bocsánat.

HA a tegnapiak ellenére mégis beszélni fogsz vele, HA összejöttök és HA utána.. (utálom magamat h ennyire előre gondolok.. pffff. de most komolyan). HA utána szét.. akkor.. tudodmit nem mondom hogy én megmondtam és ott leszek ugyanúgy mint eddig. az, hogy mit GONDOLOK és az, hogy mit TESZEK.. a kettőnek általában nincs köze egymáshoz. semmi.

pff.. Baksaiiiiii, apád, mirelitcsirke, "add már oda".. mindegy.

"az nevet a végén, aki melletted nevet" mellettem? ki van mellettem.. peersze tudom, mindenki.. jjjja.

holnap Zsuzsi szülinapja..:) úgy szeretem őt is.. kicsit őrült és nagyon kedves:) haallod.. boldog szülinapot.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat