Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
sacred heart

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
sacred heart

ezt csak a Scrubs miatt:)

szóval most rengeteg írnivalóm van..
nyáááron darálni fogok.. sorozatot:D örülök h rátaláltam a sorozatdzsánkira:D szóval dara. ha szépen megkérem LBmet akkor talán letölti.. Scrubs és how i met darát tervezek, aztán ki tudja, mert mindegyiknek elég sok évada van.. de muszáááj. legjobb lenne felirattal.. de kitudja. akár fizetek is neki:DDDD tényleg, még az ajándék árát se mondta meg.. majd kikényszerítem belőle.:D

bementem kémiát írni. 5ös lett, simán tudtam mindent, kiv a kísérletet.. de azis ment végülis, csak sokat gondolkoztam rajta. szóval.
e:-kössssssz, hogy fél 9kor írtad meg, már nagyon nem volt kedvem tanulni, most meg itt parázok, hogy mi lesz velem...
én:-öö.. oké. *bmeg ezért is én vagyok a hibás????? most komolyan.. legközelebb előbb eszedbe jut.. szánalmas. különben sem miattad csináltam.. pffff*
aztán fanninak segítettem a kísérletben:D amúgy szívesen..
erának meg 5ös lett, gondolom hála fanninak. és így áll 5ösre. gratulálok.
nekem komoly esélyem van az 5ösre, mert 2. félévben jóól belehúztam:D ha megnézni a biokomosat [megszámolja h megvan-e mind a 29] akkor az 5ös, utolsó dolgozat 2 5ös, ez is 5ös lett.. így 4.58ra állok.. ami ~4.6.. remélem megadja. léccilécci.
ööööö.. jaaaigen.
eez nem barátság, sajnálom.. mindig kérsz valamit, én meg ugrok, és ha nem csinálom meg akkor bunkó vagy és tuti köcsögnek gondolsz.. csak tudod ha nem az utolsó pillanatban találnád ki, és mondjuk nem mindig engem hívnál, lehet h nem írnám ezt.. bár baromira nem érdekel, h mit gondolok, mert akkora arcod van.. komolyan.. de nem veszed észre.. csak röhögsz össze-vissza, mikor tényleg ideges vagyok és látod rajtam és próbálom mondani, szemberöhögsz.. régebben is mindig beszóltál.. néha meg tök kedves vagy.. ezt nemértem.. miért hiszed magad nagynak, mikor.. tudodmit hagyjuk. úgysem ismersz magadra és azt se tudod h írok ilyeneket..
mikor szolfézsra jártunk együtt, rajzoltál békát meg ollézsófit ami azóta is megvan a régi füzetemben.. mindig kérdezted h fertőző-e az ekcémám és mondtam h nem de nem akartál hozzám érni:D akkor is mindig röhögtél, de nem volt baj.. lehet h akkor nem voltál ilyen, vagy csak nem ismertelek. azt hiszem a kézi miatt lettél ilyen [ha valaki eddig nem tudta kiről írok, most rájött]... hogy jóban vagy a nagyobbakkal.. és tényleg jó vagy, kéziben.. kéziben.
én sem veszem észre a hibáimat valószínűleg.. de nekem szoktak szólni.. meg érzem én is.. csak nem gondolom komolynak. de veled beszélnem kéne. csak nem tudom.. nagyon nem értenél meg mert annyira gyerekes vagy.. néha meg tényleg bírlak.. hogy lehet valaki ilyen.. de mindegy. majd megoldom.
neked meg köszönöm a tegnapit.. hogy próbáltál segíteni.. és tényleg neked van igazad..

öööö.. hát kb mindent leírtam vagy nemtudom..
tudod mit hallgatok? when the rain comes.. tudom a ti számotok.. de tegnap is ezt hallgattam és egész jól kitisztítja a fejemet.. nem tudok nagyon ideges lenni, inkább őszinte.. már megint kezdek csórni, remek. vagyis.. ez egy zene, amit "tőled hallottam" :)

pár link.. scrubs-my musical.. [angoltudás szükséges.. én mondjuk feliratozva néztem:F]
http://www.youtube.com/watch?v=sxbROMQTjKg
JD [kékben] és Turk [ugye zöldben..]. a barátságról:D figyeld az arcokat:D

http://www.youtube.com/watch?v=SsorXfwfA9g&feature=related
Carla [pirosban, Turk felesége] most szült de vissza akar jönni dolgozni. Turk azt mondja: azt hittem, a mexikóiaknak a család a legfontosabb. az a baj, hogy Turk nem tudja megjegyezni, hogy Carla nem mexikói, hanem dominikai.. [figyeld a legutolsó mondatot:D] ez visszatérő probléma, kb minden részben előkerül:D ahogy az is, hogy T. nem tudja C. középső nevét.. :D elég vicces.:D

http://www.youtube.com/watch?v=UUDmvhcZNrA&feature=related
Dr. Cox [fehérben]
JD [kék]
beteg csaj, aki mindent énekelve hall, mert aneurizma van a temporális lebenyén [hoppá, kiccsit..:D].. amúgy ezért ilyen ez a rész:D mmint éneklős.
Mindenes
a mindenes utálja JDt az első naptól kezdve.. m. épp egy ajtót javított, mikor arra ment JD és mondta, h lehet, hogy egy 10pennys.. m. meg mondta, h ha tényleg egy 10pennys, akkor.....:@@@@ és tényleg egy 10es volt benne, és m. azóta is azt hiszi, hogy JD rontotta el az ajtót:DDDD és ezért mindig ki akar [sípolás]ni vele. minden részben. aaannyira jóóóó:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat