Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
szerintem.(jameg ballagás)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
szerintem.(jameg ballagás)

szerintem okosodjál. http://www.fankadeli.hu/index2.htm szerintem. nem sok zenész van, aki tudja mit csinál.. szerintem. meg aki tudja, hogy mit akar.. aki értelmeset ír.. aki normális, akinek IGAZA VAN.. szerintem. meg aki tényleg szívvel-lélekkel. na. ő ilyen. nem csak szerintem. jameg szabóbalázs is.. errevarrjálgombot. szerintem.

ehh.. amikor a tvben mutattak régebben Olyanokat.. én mindig sajnáltam őket és féltem tőlük, és arra gondoltam, hogyha ilyen ismerősöm lesz.. vagyis ha megtudom valakiről.. akkor vége. mindennek. nem tudtam elképzelni, hogy.. de mégis.. mindegy.. vagyis nagyon nem.. éérted.. érted.

jóó volt ma.. és tényleg. felhívtál.. gondolkodtam, hogy felvegyem-e.. dehát miért ne. felvettem. beszéltünk. nem bántam meg..:D mentünk sétálni.. kéne csórni virágot.. csórj. csórtál:D [am jó a sapid^^] temető.. o.o de olyan szép volt.. az ég is.. :(
gonosz vagy.. daniel lanois:] de tartottam magam. egész addig, míg.. míg. de azt már nem tudod.. leírom:) szóóval odaértünk elétek. aztán hívtak, te meg mondtad, hogy menned kell.. gondoltam jól van, majd máskor. [hányszor mondtam már ezt, hányszor?!] aztán kaptál smst.. éés elolvastad. és utána.. :) jó volt megölelni.. "ne félts, tudok magamra vigyázni".. éés el sem köszöntem, nem is mondtam, hogy szia, csak megvártam míg bementél. hazafelé.. megint sírtam.. de mostmár azért, mert.. mert örültem.. hogy megöleltelek. annyira jólesett..
szóóval.. sírtam, de ez olyan "jóféle" volt. "bízz bennem" hát.. talán.
amúgy egész végig mosolyogtam, de te mégis láttad, hogy.. amit láttál:) de csak akkor vedd észre amikor akarom:D
szeretlek.<3

hááát ez hosszúra sikeredett :DDDD és ha a ballagást is leírnám.. pfffffffffff még mostis ideges vagyok..
de jövőre.. :'(
ne bukjatok meg, de nem akarom, hogy.. :'( ehh.. azért ígérjétek meg, hogy nem fekete lufitok lesz:D

family guy :DDD legjobb. nézzed. videoplayer.hu :D
hiányzik a hősök. Hiro..

kovácsáron:D demér brad pitt elbújhat mögötte:D najóó brad pitt mindenki mögött elbújhat. legyen inkább.. ööööööö... ben affleck:D ééés.. sajnálom, de Milo Ventimiglia és Hugh Laurie is.. [őők 10ből 8,5:D] ééés igen Fanni, ez azt jelenti hogy kovácsáron nagyonjóóó:D 10ből 9et adok neki.. 10ből 10 még nincs:F



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat