Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
rájövetel xD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
rájövetel xD

kpf <3 :)

ma reggel rájöttem, hha hányingered van, néha jobb hányni. xD ezt egy hasonlatnak szántam vagymi szóval ne értsd szó szerint xD amúgy fogmosás közben jutott eszembe o_O :D
Pumukli :| :D

kpf<3 :)

öööööööööööö... jaiigen. Fannitól megkaptam a HP4-et, ami minden eddiginél hosszabb olvasmánynak ígérkezik xD azt hiszem a westezést is fel kell függesztenem a kedvéért.:D meg a gépezést. meg a tanulást:$ xD deazért jövök áám úgyhogy jaaa.:D

kpf <3 :)

most abbahagyom mert nem volt olyan szó amit del nélkül le tudtam volna írni.:D degáááz pfff... pedig tökjó hallani ahogy a space-t nyomom xD namindegy.

kpf <3 :)

utálj csak mégjobban, még nem vagyok elég rosszul..

hmmm. anyáám te már tudod:)
"Volt egyszer egy lány, aki születéstől fogva vak volt, ezért utálta az egész világot, és mindenkit benne, kivéve a barátját. Ő mindig ott volt vele, segített neki és biztatta.
Míg egy nap végre találtak donort, aki felajánlotta a szemeit. A lány nagyon örült neki, barátja megkérdezte tőle, ha látni fog, hozzá megy-e feleségül. A lány igent mondott.
Az operáció sikerült, mikor a lány először kinyitotta szemeit, a barátját látta, de ő is vak volt.
A fiú megkérdezte, hogy most már akkor hozzá megy-e? A lány elutasította.
Pár napon belül a lány kapott egy levelet, amiben a fiú megköszönte neki az összes gyönyörű átélt pillanatot, a levél végén állt egy mondat:
- vigyázz kérlek a szemeimre!.."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat