Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
:)

megkaptam. A könyvet. Hamilton könyvét, ma reggel. most 17:19 van, és már elolvastam.. minden betűt, minden képet, minden képaláírást megnééztem. ez sokkal jobban megerősített, mint bármi, mert tudom, hogy miről mi a véleménye.. hogy szereti a rajongóit.. hogy mi hajtja, hogy miért költözött svájcba, hogy miért nincs jóban alonsóval.. Hamilton.. most is úgy fordítottam, hogy rám nézzen, hogy lássa, hogy róla írok.. imádom. jó ember, és ez a könyv.. nagyon őszinte. ezt azért mondom, mert tényleg az.. TÉNYLEG. és nem vagyok elfogult.. a felsorolásokat magával kezdi:D "én, Felipe, Kimi és Fernando" stb.. ír Kubica balesetéről is, és nem is tudtam, hogy jóban vannak.. Rosberggel is, Massával, Kimivel, Ronnal, Kanye Westtel, P. Diddyvel.. nagyon jóóó:D rájöttem, hogy a f1 ugyanolyan kemény -ha nem keményebb- munka, mint bármelyik másik.. nem csak beülsz és nyomod a gázt mint egy idióta.. sokkal többről szól.
ír a családjáról is.. az apjáról, az anyjáról, a nevelőanyjáról és Nicről:) Nic csak 15 éves.. és mégis, az olvasottak alapján sok általam ismert embernél jobb. sosem adja fel, golfozik, focizik, kosarazik.. ha valami nehéz, akkor képzeld magad az ő helyébe.. bár nem is tudod, hogy mi a baja..:) kivéve, ha tudod..:D
van benne pár tök jó rész.. olyan Hamiltonos.
"De nem akarok az autóversenyzés Tiger Woodsa lenni-bőven elég, ha az autóversenyzés Lewis Hamiltonja leszek."
annyira jóóóóóóóó:DDD esküszöm, hogy találkozni fogok vele egyszer.. beszélni fogok vele, és elmondok mindent, ami most bennem van, amit elmondanék neki..
remélem, hogy kijutok egyszer egy nagydíjra, vagy tesztre, vagy bármire.. csak legyen ott:) és ha vki jönne velem.. nem lennék egyedül, olyan jó lenne.. 20 évesen fogok majd elmenni egy futamra, mert addigra már.. addigra már fogok tudni angolul:D és ez elég fontos ahhoz, hogy beszélni tudjak vele..:D bár tanulhatnék franciául is, mert úgy is tud. és olaszul is.. :D de nekem elég az angol, főleg, hogy még el sem kezdtem.
naaa.. igaz, hogy húsvét van, de ez ilyen Hamiltonos lett. király, meg ilyesmi. ahogy ő írná. talán.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat