Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
Ágnes asszony (1)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
Ágnes asszony (1)

Holnap délután 1-re megyek magyarra, de ettől már nem félek... irodalomból 10 percet kell felelni, múltkor kb. 20 perc is ment simán, nyelvtanból meg az 5 percbe bele kell hogy férjen a feladat is, tehát nem erőltetem meg magam. Minden tételt elolvasok párszor, aztán meglátjuk.
Szóbeli megnyitó... egyrészt felesleges, másrészt kényelmetlenül érzem magam, ha mindenki előtt mondják a nevemet... "Ki kell emelnünk azokat, akik 90%-os vagy 90% feletti matekot írtak: Sz. Zs., M. K." stb. A töriket is mindenki hallotta, hihetetlen... nincs erre valami szabály? Mármint... hogy ne hallhassa mindenki, hogy hány pontja lett a másiknak.
Mindegy, az elnök aranyosnak tűnik, de amúgy sem rá fogok majd nézni...:D
Ja, igen, nem bánnám, ha Aranyt húznám és bemutathatnám az Ágnes asszonyt. Az egyik kedvencem az egyik kedvencemtől:D Ha már irodalom, akkor ilyet húzzak inkább... de végül is mindegy. Most nézem wikin... mennyire aranyos és szimpatikus azon az 1882-es képen:)

"when they chained me and left me for dead
just for stealing a mouthful of bread"
Ez a film... nem lehet elégszer megnézni:D Cosette is olyan aranyos kicsiként... emlékszem, régen itthon ültem a tévé előtt, néztem a Nyomorultakat, közben pedig hánytam az ovis gombalevestől...:D
"kis Cosette volt a lány
egy őrangyal oldalán"
Mondjuk a filmben nem "győzött a két nyomorult", de így volt szép... főleg a vége.

A Spartacus volt az egyik kedvenc sorozatom, de a tanulás miatt lemaradtam vele. Az évad- és sorozatzáró 3 részt (8., 9., 10.) nem láttam még, egyik este meg akartam nézni. Elindítottam a 8. részt, látom, mindjárt vége... és épp egy csatajelenet volt. Megállítottam, rákerestem a neten, hogy mi történik még a sorozatban (szeretem a spoilereket), aztán láttam, hogy két tök jó szereplőn kívül minden kedvencem meghal, az egyik ráadásul pont abban a jelenetben, amelyiknél tartok. Bezártam a lejátszót és a majdnem végignézett részt töröltem az utolsó kettővel együtt. Az elején is tudtam, hogy muszáj történelemhű sorozatnak lennie, de az, hogy nézzem, ahogy a "hősök", akiket 4 éven át követtem, meghalnak a kereszten... köszi, kihagyom. Legalább az a köcsög is meghal.
Zseniálisak ezek a színészek... mind a Spartacusban, mind a Trónok harcában. Még a legkisebb gyerek és a legöregebb bácsi is hihetetlen, a gonosz karakterek tettei után tényleg földhöz b.sznám a laptopot, szóval lehet őket utálni:D Olvastam interjúkat... a Joffreyt játszó srác nagyon szimpatikus, kár, hogy felrúgnám a sorozatban. Jaime pedig... azt hittem, hogy egy vidám ember élőben, de abszolút nem... nincs humorérzéke, kb. egy megkeseredett felnőtt. Kiderült, hogy azzal a csajjal, akivel ebben az évadban "vándorolt" a sorozatban, nem is bírják egymást, mert Brienne-nek idegesítő a nevetése:D Szóval ja.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat