Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
happy.. ^^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
happy.. ^^

http://www.youtube.com/watch?v=oBFYEP1iMtA ezt most... amikor az "instrumental" is csak a szokás miatt van benne, nem azért, hogy kitöltse az űrt, nem azért, mert nincs több mondanivaló..

http://www.youtube.com/watch?v=JrR_RXQoXl8&NR=1
Ámen. és a klip.. tökéletes.

azon gondolkoztam.. ha lenne tökéletes ember.. mondjuk 1 tökéletes ember.. ki akarna vele barátkozni?? mert én nem..


kpf mi van veled? mondtad hogy majd mentek vmikor harkányba, de elfelejtettem hogy mikor..:S :$

szóóval.
nincs szükségem naplóra:D ez kicsit ellentmondásos lehet, hogy akkor most minek írok, dehát.. ez van. most sem tudom mit írjak..:D elmondom a dolgokat Embereknek.. tudod, ez sokkal praktikusabb:D
olvasok egy könyvet.. Owennek hívják a pasit.. és ő őszinte. mármint mindig. Mindig.. ha kérdezik a véleményét. szóval nem úgy van hogy "jaaaj idenézz mit vettem annyira jól áll nekem ez a felső:)" és akkor mondja hogy "tejóisten úgy áll rajtad mint tehénen a gatya.. ez borzalmas, soha ne vedd fel!!! hánynom kell tőle, komolyan.." hanem csak ha kérdezik:D [tudom ezt már írtam] és.. tök jó lenne ilyennek lenni. milyen egyszerű..
-szeretsz?
-nem.
ez mondjuk meglepő lenne..:D vicces. az igazság néha.. vicces:D

ööö...
csütörtök->kenutúra
szombat->pásztii, vivi és niki:) pizzabáár 18.00 nagyon izgi lesz huhúúúú*-*
kedd->vivi, bocc, móóóniiii:) gimi. reggel 7 óra:| ^^

és.. nemsokára.. suli. érted ezt?? suli.. ja pásztiiiii att aztmondta h a kémia "húzós" meg sokat kell tanulni.. pfff xD ez király. detényleg. SOKAT?? ennél többet??? ha hétfőn írtunk akk egész vasárnap arra tanultam.. most majd szombaton is?? kérlek Istenem, őszre csinálj belőlem egy kémiazsenit.. na jó inkább ne.. mert a kémiával semmit sem fogok kezdeni. ami fontos számomra, az a német, meg az angol lesz.. ezek az elsők.. aztán matek, töri..
ma is jön anya barátnője németezni.. és még semmit sem tanultam.. mondjuk az írásbelim kééész:G most az elöljárókat vesszük (mármint h melyik igének melyik.. meg +A vagy +D :D).. 21et kéne megtanulnom:S ha a múltkoriakra nem emlékszem akkor 34et.. tehát: csináljuk meg! húúúúzzunk bele!

hallottam Csongiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hangját a bleach-ben.. ugye mint ichigo:D és.. ez a hang. annyira.. tökéletes..:) mikor énekel, mikor szinkronizál, mikor mondjuk a cool live-ban beszél..:) úúúgy szeretem :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat