Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
ma

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
ma

hát nemis tegnap.. mindegy

szorítottam egész nap, nem tudtam mikor volt/van.. akarlak hívni, smst írni, de mondom.. nem tudom.. és nem csak neked szorítottam, hanem neked is.. igen.. nektek.. hát remélem sikerült, majd beszélünk.

házi.. kimegyek kezetmosni, visszamegyek, kedves osztálytársam épp a németet másolja.. az enyémet.. "jaa, amúgy bocsi, hogy kivettem" hát semmi baj igazán, sőt akár be is törhetsz, vagy vedd csak ki a zsebemből a pénzemet, tényleg.. én olyan kedves vagyok..

zene.. cd.. ez a legjobb zene amit "tőled hallottam" :) tnap 3x.. végig.. :) ma most először, de egész nap erre vártam.. és mostis kiráz a hideg.. úgy szeretem :] arra gondoltam, Balázshoz milyen jól illene egy zene.. de el is felejtettem..
"[...] az édes vízben úszó bolygó felém süt.......neve van a hallgatásodnak és a kezednek amikor fog az utcán a hajnali szélben a kávé felé....... kifújja a szél a gondolataimat a zebrán.... kezedben a maradék, nevedben van szanaszét a szó................ szeretlek"
majd odaadom, majd elolvasod.. olyan jó hangja van és olyan szépen játszik..

egész nap alig mosolyogtam, nem vette észre senki, ennek örülök. hadd gondolkozzak, hadd legyek egyedül egy kicsit.. hát azt hiszem, ennyi mára.. ennyi. még zenét hallgatok.. ez jólesik.. köszönöm, hogy megmutattad:) <3

tvzek.. teló csörög.. nézem.. csak egy számot ír ki.. felveszem.
-helóóóó
-sziaaa, azért hívlak, mert ez az új számom:)
-naaaaaaaa dejóóóóó*-*
[...]
-van kedved megnézni a telót?
-mikor?
-most..
-most? most azonnal? :DDDD igen:D
-jó, de most indulj el, miközben beszélünk
-okéééé:D elindultam..:D

:DDDDDDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat