Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
like a tree in the wind

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
like a tree in the wind

höhh.. itthon: D
és mindjárt veled.
és már megszoktam szóval bocsi..:D de te is megszoktad valld be:G majd küldök egy zenét csak szólj mert elfelejtem..:D
még iszok egyet és kulcs a zsebbe és.. és. megyeeeek:D
mostjuteszembe nem tudok sokáig maradni mert megyünk Balázsozni.. már tud menni 3-4 lépést segítség nélkül:D és vettünk neki tologatós pillangót..:D kíváncsi leszek.. na most megyek inni, de még negyed óra:v te is már biztos kész vagy.. ááá:D

Fanniiiiiiiiiiiii büszke vagyok rááááád:)
"Szijjo!tegnap adta kata oda a könyv [alkonyat] 1. részét és most olvastam ki. tök büszke vagyok magamra.:) nagyon teccet köszii h kölcsönadtaad! rem nem írtam tulkésőn.. további jó nyaralást és éjszakát! puszii fanni"
:D
22:vmikor kaptam ám meg:P



hát tényleg már felesleges kérdeznem.. bocsánat.. és tudom hogy neki elmondanád hiába mondod hogy nem.. mindent elmondasz neki.. mint nekem régen.. és engem zavar.. tudodmit féltékeny vagyok :O ennyi.. szar hogy mindig én írok neked.. ha rajtad múlna évente max 2x beszélnénk.. fáj, érted? régen, mikor még jelentettem valamit (mostmár csak egy idegesítő kíváncsi köcsög vagyok és ne mondd hogy dehogyis stbstb) megbíztál bennem és ilyet simán elmondtál nekem.. a mostani "béküljetek ki:/"-ből elég nyilvánvaló, mégha nem is írtál neveket.. de meg se merem kérdezni mert nem rám tartozik.. mindannyian itt írjuk a naplónkat mert semmit nem akarunk elmondani senkinek és ezért elmondjuk mindenkinek.. és ha kérdeznek valamit akkor én válaszolok. szeretek beszélgetni, vannak jó témák és ha egyszer leírok valamit akkor bárkinem bármikor megmagyarázom.. ez a napló sem tartozik senkire, csak rám.. de írok, mert nem tudom elmondani senkinek, pedig vannak, akikben megbízom.. ezt sem neked mondom el hanem a naplómnak, és te is neki mondod..
nekem pszichológushoz kéne járnom, jó messzire.. annyi bajom van.. mindnet túlreagálok, kíváncsi vagyok, túl ragaszkodó aztán egyszercsak semmi.. szeretetéhes vagyok és nem szeretem ha túlságosan mellőznek sőt.. és azt sem szeretem ha mindenki rám figyel. azt hittem te legalább most fogsz írni, hogy megbeszéljük.. igen, én "kezdtem" de akkoris..
emlékszem még.. "ezért vagy te a főfőlelkitámaszom:P" Istenem milyen rég volt..
igen ezt is túlreagálom de kedves Mindenki, csakhogy tudjátok, tisztában vagyok a hibáimmal.. amit valaki a fejemhez vágott vagy szépen megmondta.. megjegyeztem.. valamivel nem foglalkozok valamin próbálok változtatni. ez van.
szeretlek..


"Ilyen világban élünk. Irtózunk a kötöttségektől, várat építünk, égig érő falakat húzunk magunk köré. Nem öleljük meg egymást, nehogy megérezzük a másik bőrének puhaságát, hajának illatát. Rendületlenül vigyázunk arra, amit a világ előtt nagyzolva függetlenségnek hívunk, igazából azonban mélyről jövő rettegés. Félelem attól, hogy végül elhagynak minket. Pedig már most sincs senkink."

tudodmit én most megint úgy érzem mintha régen lenne.. most.. aztán nemsokára holnap lesz és minden marad "új". és ez az este nagyon fog hiányozni..

igazából az egész beszélgetést bemásolnám..
homokszem a tapsviharban
"Vicával 13 vagy 12 évesen ismerkedtem meg.. zeneiskolából ismertem.. a honlapján álnéven elkértem az msncímét és.. egyszercsak azt vettem észre hogy hiányzik mikor nem beszélünk [...] Ő most tanárnő egy pesti iskolában. sok diákját megkérdeztem, hogy mit gondolnak róla.. jöjjön egy pár válasz:......"

V.u | apa: ha a vica szobájába söpröm át a szemetet,akkor neki kell feltakarítani,ugye? xDDDDDDDDDDD
Zsófival akkor ismerketm meg,mikor 13 vagy 12 éves volt. a zeneiskolában láttam először. a honlapomon álnéven elkérte az msn címem és egyszercsak azt vettem észre,hogy hiányzik mikor nem beszélünk. ő most egy pesti egyetemen tanul. sok diáktársát megkérdeztem,hogy mit gondnak róla: jöjjöön egy pár válasz...


:)
azóta is mcfreeze-t eszek a mekiben.. :) és a cipőket egyszer megnézzük majd.. mondjuk most oolvastam hogy disznólábakat tettek bele blöááá.. szóval csak miután kivették őket:P és csinálunk fényképet hogy legyen "akkor" is, ne csak most..:) <3~~~

"fáj minden szó mit elmondtál.. de tudod minden elmúlt már.."
máris rossz minden.. azt hiszem túl korán lett holnap.. mostis én rontottam el és kitudja mikor fogunk beszélni legközelebb.. fáj.. kértelek hogy ne írd és már elküldted.. késő volt.. nem számít. így olyan mint egy álom. de a könyvet akkoris megírom.. és észrevettem hogy azt sem írtad hogy "szeretlek".. mindig azt, hogy "én is".. tudodmit én akkor is szeretlek.
mostmár sírhatok?
jóéjt mindenkinek.. bár lassan felkeltek.. de ez akkor sem lesz jobb.
és ne bántson semmi.. ha annyira szeretnél akkor az jönne magától:) és ezt ne értsd félre..
a lovakat egyszer úgyis elküldöm érted



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat