Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
az utolsó csepp hullik..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
az utolsó csepp hullik..

minden a darabjaira hullik,
mindenki rohan az eszét vesztve
mint egy őrült
én ezt hajtogattam a legelejétől kezdve..
annyira szeretem a grenmát(:

"Félek, hogy egyedül maradok. Attól félek, hogy mindig valakinek a barátja, vagy húga, vagy bizalmasa leszek, de soha nem mindene valakinek." ...

fanni.. jaaaaj most írnék rólad annyit de annyit..
sok közös emlék, talán ovis is van köztük.. de sosem sejtettem hogy ilyen jóban legyünk, főleg hogy te vagy a legjobb bnőm:) és hidd el ez így van.. mostmeg látom h azt tetted vipre amit én szerkesztettem.. úgy szeretlek:) őszintén és nagyoon.. és örökre.. ugye?

néha gondolok rá h jó lenne nekem is egy.. barát. nem pasi csak simán barát aki jófej és akivel normálisan lehet beszélni és senki nem érti félre ha írom neki h szeretlek.. azt hiszem erre még várnom kell sőt ha rajtam múlik sosem lesz ilyen. ne kérdezd hogy miért, én sem tudom.

mostanában annyit sírok.. mindenen.. olvasom vissza a régi naplóimat és vhol ott kezdődött.. de mindenen.. zene, kép, film..

majd még írok, de most nem jut eszembe több.. csak azért gyűjtöm, h tudjam h mit nem akarok látni mégegyszer. titanicot nem véletlenül nem néztem meg..

azt hiszem megyek, megcsinálok pár németet.
0:12

éééés 10:49 van:D a németnek még majdnem a fele visszavan és egyre nehezebben tudom eldönteni h mit milyen esetbe kell tenni:\

ma jönnek a t-home-osok és megcsinálják a tv-nket.. h tudjak nézni krimihétfőt meg csacskát*-* :D

széééééééééééééét fogooooooooooom uuuuuuuunniiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaa fejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.

pásztiiiiii kb fél óra múlva vizsgázoooool hajrááááááááááááááááááááááá(: de mondom h átmész mert ügyes és okos és szorgalmas (:F) gyermek vagy.:D

viviiiii gyeremááár msnre:\ óbasszus mondom GYERE mert veled nem unatkoznék:D

Massa "aktívan kommunikál" és mozgatja a végtagjait.. csak így tovább:)

uhh a tegnapi "leégett" ujjam fáááááááj:\ basszubasszusbasszus

megint eszembe jutott h az első olvasott szavam az volt h videoton..:D anyáéknak mondtam, h "ide az van írva, hogy videoton".. anyáék meg azt hitték h csak hallottam mikor mondták.. apa behozott egy újságot és abból olvastam:D és eszembe jutott h szóköz nélkül írtam és betűnként kellett diktálni a levelet..:D mindez 4-5 évesen:D lehet h csodagyerek vagyok:P xD mondjuk akkor vmi csodás tulajdonságomnak elő kellett volna jönnie.. volt h vki híres ember foggal született..:D talán kossuth vagy rákóczi.. talán nem:D na mindegy.
tegnap HIMYMből megnéztem a kedvenc részeimet..:D
najó most látom h nem az összeset:$
03x12 no tomorrow (magyar wikin nincs fent..)
03x17 the goat
03x18 rebound bro
03x19 everything must go
demég van pár..:D hát igen a 3. évad.. csak tudnám miért nem adják már a 4.et:v amerikában szeptemberben kezdődik az 5.!!!!!! szóval remélem a comedyn keresztül jön azis mo-ra.. de basszus a legjobb résznél hagyták abba.. mikor barney rájön h szerelmes robinba*-* (ez a valóságban bizonyos okok miatt nem történhetne meg:P)

azt hiszem csináltam egy új lyukat a fülembe.. o.o xD najó nem de baromira fáááááááááááááááááááj.. múltkor beleerőszakoltam a kockás fülbimet.. :\

mivel mindjárt megyek, kérnem kell tőletek zenét.. szóval ezt vehetitek úgy h megkértelek titeket.
:D

úúúúristen.. ezt most találtam.. horoszkóp.. bak..
A bak jegy szülöttei nagyon érzékeny lelkivilággal rendelkeznek. Kedvesek és barátságosak, de ha szükséges, tüskéket növesztenek, nehogy megsértsék érzékeny lelküket. Nagyon magas követelményeket állítanak magukkal szemben, fontos számukra, hogy a legjobbat hozzák ki önmagukból. Rendkívül pesszimisták, ezért jobban küzdenek mindenért, mint ami elvárható lenne. Így sokszor többet is érnek el, mint amiről csak álmodtak. A sikerélményt azonban nem úgy értékelik, mint kemény munkájuk gyümölcsét, hanem, mint adományt vagy szerencsét.
Nagyon jó munkaerőnek számítanak, türelmesek és gyakorlatiasak. Fontos számukra a pénzkereset, az anyagi biztonság. Szorgalmasak és nagy önfegyelemmel rendelkeznek, mindig képesek kizárólag az adott feladatra koncentrálni. Minden erejükkel azon vannak, hogy ha maguknak nem is tudnak, legalább másnak megfeleljenek. Vágynak mind az erkölcsi, mind az anyagi elismerésre. Hajtanak a jobb fizetésre, az elismertebb beosztásra, és képesek is feljebb jutni a ranglétrán. Jó vezető válhat belőlük.
Bár sokan veszik körül őket, igazi barátjuk csak kevés, esetleg csupán egy van. A legtöbb ember számára törtetőnek és munkamániásnak tűnek, így nem is kíváncsiak rájuk. Igazából ők sem kíváncsiak másokra. Életüket behatárolja a szegénységtől való félelem és a határtalan önbizalomhiány, amit viszont szorgalmuk és kitartásuk ellensúlyoz. A barátokra tehát nincs sok idejük a munka mellett.
A szerelemben menedéket találnak. Általában a hosszabb távú kapcsolatokat részesítik előnyben, mivel vágynak az érzelmi biztonságra. Nagyon ragaszkodók, társuknak mindent megadnak, cserébe egy kis szeretetet és megbecsülést várnak. A kapcsolatban nincsenek nagy igényeik, nagyon tudnak örülni a kis dolgoknak is.
Ha egy bak jegyűt meg szeretnénk hódítani, akkor romantikusnak kell lennünk, nagy érdeklődést kell mutatnunk érzései iránt, és fontos az őszinteség is. A hódítás nem lesz könnyű feladat, de ha kitartóak vagyunk, akkor elérhetjük célunkat. A szakításnál nagyon kell vigyázni, nehogy megbántsuk a kelleténél jobban. Álljunk elé és mondjuk nyíltan a szemébe, mit is akarunk, de győzzük meg, hogy nem ő tehet róla, csak egyszerűen már nem érezzük azt, mint régen.

ez annyira igaz.. minden szó.. kivéve h türelmes:$
és tovább is van:
Országai:
Asszíria, Kisázsia, Svájc, Törökország, Albánia, Bulgária, Mexikó, Afganisztán, Anglia
Svájc és Anglia.. :| most meg Bulgáriába megyünk.. naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o.o mexikóba pedig mindigis el szerettem volna menni..

Híres Bakok:
Marlene Dietrich, Ava Gardner, Humphrey Bogart, Kevin Costner, Elvis Presley, Adriano Celentano, Vanessa Paradis, Petőfi Sándor, Feszty Árpád, Molnár Ferenc, Mel Gibson, Nicolas Cage, Martin Luther King, Jack London, Albert Schweitzer



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat