Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
yesterday

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
yesterday

Találkoztunk...:) Minél többször látom, annál nehezebb utána elviselni a hiányát... mert iszonyúan hiányzik, igen. Mások, akik nem is szeretik egymást ennyire (szóval bárki más), akkor találkoznak, amikor csak akarnak, nekünk meg havonta jut pár óra...
Nagy nehezen megtaláltuk egymást, nem mintha ezt nekem köszönhetnénk...:D Sétáltunk, ittunk, megint sétáltunk... beszélgettünk... imádom, hogy ennyire utáljuk az embereket. Egy pillanatra sem engedtük el egymást...:) Aztán láttuk, hogy jönnek anyáék, és megkérdezte, hogy odamenjünk-e... annyira meglepődtem... eddig azt tapasztaltam, hogy a fiúk próbálják elkerülni a szülőket, ő meg még mondta is, hogy oda kéne menni... annyira jólesett... szerintem félreértette az arckifejezésemet, mert miután igennel válaszoltam, megkérdezte, hogy inkább elmenjen-e:D Mikor odamentünk, akkor is átölelte a derekamat... annyira fantasztikus, annyira tökéletes...:) És egy csomó aranyos kisgyereket láttunk:) Illetve én biztos:P Szőke, kék szemű kisfiút, meg egy másikat, aki szintén kicsi volt, de felismerte a darut az építkezésen... és egy kislány, aki megkérdezte az anyukáját, hogy "mit csinálnak? csókolóznak?":D Hát... kislány, neked is legalább ilyen férjet (:)) kívánok, mint amilyen nekem lesz...:)
Nem is tudok másra gondolni... gyűlölöm, hogy ilyen helyzetben vagyunk, de talán pont ettől ennyire különleges... mert nem, ez semmihez sem fogható. Szeretlek:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat