Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
lufi (75)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
lufi (75)

De jó... lehet lufit választani. Légyszi senki más ne akarjon feketét, mert pont azért szeretnék olyat, hogy meg tudjam különböztetni a többiekétől.
A tablónkat HÚÚÚÚÚ de elb*szták, de az a fontos, hogy jól nézett ki a fotós, kit érdekelnek a képek... jjja. Szóval őket nem nagyon javasoljuk.
Töriznem kéne, vagy ha már azt nem, akkor idézeteket keresnem a képekre. És most jön az, hogy nahát, 3 órája töltődik a múlt heti Psych, talán inkább megnézem azt. Meg az összes sorozatot, amivel le vagyok maradva. Procrastination at its best.
Holnap erőmű, szombaton terror háza...és már csak 75 nap. Ilyenkor bele sem gondolok, hogy pl. a töri szóbeli 1-2 héttel az irodalom előtt lesz, mivel előbbi emelt. Meg azt sem tudom, hogy fogok megtanulni közel 500 oldalt, mikor szerintem egy tételnek nem kéne 24 oldalasnak lennie, elég lenne mondjuk... 5. Sokkal szívesebben állnék neki tanulni. Ezért is van az, hogy most Psych:D
Tehát... minden jót, valamikor még írok, hogy a zh-k előtt visszaolvashassam, és mondhassam, hogy bár itt tartanék még. Haha.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat