Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
kell

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
kell

basszus.. nem hiszem el.. a teló, amire kb 1 éve várok.. kb 150e lesz.. de nekem akkor is kell.. anyának mondtam, ő meg kb kiakadt h hogy gondoltam ilyet.. de 1 ÉVE!!!!!! nekem kell és lesz is, nem kell a többi szr.. azt mondta h még 50ért sem.. majd ha 20 lesz. HÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁ ezen muszáj röhögnöm.. EZ a telefon mikor is lesz 20e.. várjunk csak. tényleg.. mikor? SOHA!!! SOHA EBBEN A ROHADT ÉLETBEN nem lesz 20e!!!! mindegy, akkor.. de basszus ezen már laptopot is lehetne venni és megértem h rohadt sokba kerül és 4ünk telója összesen kb fele ennyibe sem került.. de nekem nem kell másik :( ez Tökéletes.. nézd csak meg.. 8G-s és 8.1 megapixeles.. aaaaaaahhhh.. neeem hiszem el :v mindegy. majd megoldom. majd mindent megoldok..

http://www.youtube.com/watch?v=Ua26qTEK25U
úúristen ezt kb 20000 éve hallottam de sosem tudtam h mi a címe meg semmit.. múltkor csak úgy keresgéltem és tádáááá:D
ezenkívül..
MEGLESZ A NYÁRRA TERVEZETT DARÁÁÁM!!!!!!! véégre valami jó hír.. a család egyik barátja is letöltős:D ééés.. egyszer mutatta h hogy kell letölteni.. [torreeeeeeeeent*-*] de elfelejtettem:D szóval jaaa. hamar el kell kezdenem.. meg egy kis helyet fel kell szabadítanom, mivel alig van már hely a gépünkön:D a laptop meg elvileg apáé..:D meg egész nap menni fog a letöltés alias be kell kapcsolni a gépet. de leeeeeeeeeeeeeeeesz dokik meg ííígy jártam anyátokkal!!! lehet h pár junkie-kedvencet is letöltök:D mondjuk supernatural meg chuck. remélem feliat legalább van mindegyikhez, mert feliratosfilmekstb4ever:D legalább hallom a szereplők igazi hangját:D meg majd kölcsön adom pár embernek akit érdekel (ezen emberek száma jelenleg pontosan 0. de majd növeljük az érdeklődést:D). ááááá.. és íííííííí :D
most úúgyörülök:DDDD [kiv a telónak:[]
fél 2 csabi, vagyis Csabi :D tényleg, ma neked is csabi:D
fél 3.. utolsó szolfézs.. :( megyünk fagyizni:) Bogi néni tök kedves.. ééés ez volt a 6. év szolfézs:) a vizsgám meg hibátlan lett:D jövőre zenetöri vagymi.. jóólvan én nem akarom abbahagyni.
fuvola. pénteken 1re megyek, Andival megbeszéljük a nyári anyagot. elvileg nem is lesz több óránk de ki tudja:D ez már fuvolából is a 6. év, de e. néni egyszer visszaírt.. elvileg azért h legyen gyerek:\ most ezt nemértem.. de tuti nem azért írt vissza mert megbuktam vagy ilyesmi :D itt nem lehet megbukni:D szóval. szeretek fuvolázni és fogok is nyáron is.. meg megtanulom zongizni végre a river flows in yout, mert Andi is olyan szépen tudja.. mmint.. aaaaajj.. énmeg az 1. ütemet tudom. hűdenagyvagyok:D de hallgasd meg.. ez annyira.. sírós.. aaaaajjj :[ olyan szép.. ilyen szépet soha nem hallottam még..
http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k
ééés yiruma mondjuk.. 7/10 :D de ahogy zongorázik.. gyönyörűű.. :')
aaaajj.. most megnyugodott a lelkem.:D de tényleg.
tegnapi SK.. realtimeban:DDDDDDD ilyen se sokszor van.. de aaaannyira jó volt.. szegény tesüm ott aludt, én meg úúgy röhögtem.. :D nézd vissza az rtl honlapján.. a földrajzérettségis kissádámos..:D mondjuk ebben csak jók voltak.. azabaj h ez az évadzáró.. ősszel folytatódik.. remélem a Hősök is.. aaajj de nagyon fog hiányozni :v jólvan.
mostpedig NUMB3RS :D majd déltől late show with david letterman. :DDD szeretem mert feliratos:D
family guy.. azt is le kéne tölteni:D
na cshééééé:D
.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat