Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
long agoooo

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
long agoooo

SA <3 ennyi:D

naszóóval. hát elég rég nem írtam, de mostmár szombat óta tervezem:D ehh miről is írnék.. Hamilton:) iiimádom és még mindig bekönnyezek hha látom/hallom.. merci mondta h 3. lett, háát úúristen mondom 3.???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és tiszta eufórikus hangulatban vagyok :DDD éés nemsokára megkapom a könyvét..
jóó azért estek ki előle, de ha a végét nézzük, 18. helyről 3... *-* éés lehet h idén lesz 2. kedvenc is, a tavalyi folytatásaképp:D Vettel. aaannyira aranyos.. [iigen általában külső alapján válogatok:D de Hamiltonból is mi lett..:P :D] . aztáán láttam, egyszer mutatták h 7. ott rendes elsírtam magam.. hiiiihetetlenjóó. és kb a f1esek felével egyezik az ízlésem..:D már rég kinéztem Svájcot, és kiderült h kb a pilóták fele ott lakik. Hamilton is, természetesen:D mostmár méginkább oda akarok menni, bár tudom h úgysem találkoznánk [mondjuk mindent meg fogok tenni:D] de ma is svájcról volt szó.. h a kantonok önállóak, és kb akkora egész svájc, mint a dunántúl.. és 24 kanton van:) hát nemtudom.. majd meg kell tanulnom minden nyelvet (francia, német, olasz.. rétorománt NEM xD) éés akkor akárhova költözhetek, tudok beszélni. mmint svájcon belül. szép zöld a fű, finom a csoki:$ szeretlek Svájc, szeretlek Hamilton, szeretlek F1 :] ééés Hamikönyv.. reméélem.. :] azt a zenét meg már régóta nem találom. nembaj, akkoris.. :)

pirítóson állok, alattam egy fehér kutyát látok..:D
nem úgy ülök én sem, mintha alattam fotel lenne..(8) :D

mitnemadnékareplicáért..

hmmm... már holnap van:D csaaak.. hát jaa. nincs mit megosztanom a nagyvilággal:D megtartom magamnak..
van SK. megint:] hát nem merem és nem is akarom kimondani, és nem is fogom, ne reménykedj:P mondjuk, jó volt.
what's up people.. :\
rájöttem, hogy kire hasonlítok.. mondjuk "csak" egy sorozatból "csak" egy ember, de akkor is.. a miért pont Brianből Brian-re.. ő is mindig ott van, de akkor nem figyelnek rá, ő csak Brian, pedig elvileg vannak barátai. és amikor nincs ott.. nem tudnak mit kezdeni magukkal, egymással, sehogy, mert nincs ott Mindenki-Csak Brianje.. nem mondom, h engem nem lehet pótolni, és ez nem egó vagy nemérdekel minek gondolod.. amúgyis rossz napjaim vannak.. és tudod mi bennük a jó?? az, hogy tudom, TUDOM, hogy egyszer Svájcban fogok élni, hogy van Hamilton, és hogy van a zene. Roxanne.
ennyi.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat