Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
please don't leave me

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
please don't leave me

tegnap tes töltött le filmeket (persze teljesen legaláisan.. peersze. xD).. tintaszív.. mondjuk angolul van meg és felirat nélkül:\ de nemérdekel megnézem, úgyis tudom h kb mikor mit mondanak benne mert a könyvet olvastam.. és a csaj direkt Brandon hangjához írta a történetet:) szóval azért akarom feliratosan nézni.. majd keresek hozzá.
lehet teszek fel vipre képeket mert tnap csináltunk.. de lehet h nem mert gépről laptopra kéne tenni.
meg kéne csinálnom a jópasis füzeteimet..
elkezdtem rendet rakni az íróasztalomban/körül.. mindig egy zsák szemetet szedek össze, pedig sosincs semmi új.. de most olyan rend lesz hogy wooow. mert ha elkezdődik a suli.. addig már nem lesz kedvem pakolni.. szóval inkább most.
:OOOOO egy másik családdal megyünk bulgáriába.. és a csajnak (amúgy lilla) kibicsaklott a bokája és letört belőle egy darab :| omG ez.. úúúúúúúúú.. be van gipszelve és elvileg 1 hét múlva meggyógyul és akkor lesz ideje élvezni a tengert*-*

ööö.. uhhh már megint nincs jó kedvem de megnézek vmi filmet vagy tegnapi gyilkos számokat (Daviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid <3). ma chuck és burn notice (minden lében négy kanál deszarcím blööö.. ráadásul milyen 4?? eddig max 2..) holnap pedig hazudj ha tudsz*-* annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.. hát ennyi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat