Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
the winner takes it all*-*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
the winner takes it all*-*

nembíromki és Pajtíí remélem most örülsz h nem bírtam ki de akkora egy fíí lennék ha nem írnék ezzel kapcsolatban h örökre megutálnám magam.
ez az első futam idén, amit végignéztem. de ezt... végig ííííííííííííííííígy volt a gyomrom és már úgy reménykedtem, h talán, talán... lécci... és amikor mondták h megelőzték Hamiltont akkor minden olyan rossz lett... [még mostis :'(] elkezdtek hullani a könnyeim de nem bőgtem, nem sírtam, csak ennyi. Massa beért. mondom ez nem lehet igaz... és akkor Glock megmentett*-* és Hamilton 5. lett... és én akkor úgy elkezdtem bőgni mint még soha. és utána azt gondoltam végig, h "úristen... megcsinálta... megnyerte... bíztam benne... sikerült... imááádom." ilyet még sosem éreztem. bőgni a f1-en? igen. és jólesett. és egész este meg még mostis elbőgöm magam mert annyira örülök... az én Hamiltonom... és akkor úgy megöleltem volna... :,) de ott volt helyettem az öccse, az apuja, Ron meg Nicole és ők átölelték helyettem is:) este azon gondolkodtam, h mit írjak neki a levélben:D mert majd fogok. és Hamiltonból merítettem erőt a földrajzhoz:) és 13 éves, 9 hónapos és 28 napos vagyok. PONT 10 évvel több Nála... annyi mindent kéne neked mondanom, de nem.
Alonso... Räikkönen... Glock:$ szépvolt:) nagyon nagyon*-* Massa téged meg rohadtul sajnállak. Olyan aranyos voltál, teis sírtál és mutattad h szereted őőket*-* Jövőre... Hamilton, Massa*-* és a többi 2 meg marad. Alonso és Räikki.
mérúgymondja h HaMILton?:S mintha kérdezné vagy nemtudom.
szépvoltszépvoltszeretlekimádlaktiteketésjövőőőreisVeletek<33333



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat