Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
csak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
csak

naa.
nem tudom, most mi van Bombával (mert így hívják mamáék kutyáját, ezt tnap elfelejettem:D), de nemsokára lemegyek és megnézem. tegnap sokáig keresgettem a neten (én nemakarok netgyógyász lennio.o).. a csokimérgezés tünetei szerencsére nem illenek rá.. sem az epilepsziáé.. amik illenek rá (az összes..) az a begale pain syndrome szóóval beagle pain szindróma. (mi értelme volt h syndrome helyett szindrómát írtam.. a paint megy úgyhagytam.mindegy.) teháát ez egy nagyon nagyon ritka betegség.. a kutya fáradékony, étvágytalan, lázas lesz és simogatásra is nyüszít (gondolom emiatt pain).. éshát Bombának mindene fáj:( jó hír, hogy ez gyógyítható, de nagyon sokan nem hallottak róla, lehet h azért sem tudja ez az orvos.. mamának mondtam, azt mondta h elviszik másikhoz.. jaaaigen tünetek. vagyis eztmár írtam.. aztááán. teljesen nem tudják meggyógyítani, de tünetmentessé lehet tenni (mivel ez visszatérő betegség).. már az is jó lenne.. énmeg így vagyok az ekcémával. remélem jobban van szegény Bomba:( amúgy egész hasznos a net.

mivanméééééég..
jaaa észrevettem hogy nem bírom elviselni a hús látványát még más tányérján sem, mert rosszul leszek tőle és gyorsan megeszem az én kajámat aztán megyek is.. a csonttól meg ilyesmitől mégrosszabbul vagyok. mondjuk ez nem jó.. de mindegy. Tényleg mindegy:D

doktor house.. a tegnapi rész AKKKKKKORA volt úúúristen..azt nemlehet elmondani.. Utolsó menedék volt a címe.. áááá hatalmasat játszott mindenki:D elsősorban persze Hugh (akinek úúúgy áll a fekete póló hogy ő is 9/10 lett) :D meg 13. éés House tök aranyos volt, aggódott 13ért:) vagyis.. hááát amennyire aggódhat. Cuddyval meg nemigaz nem jönnek össze.. bár ez így van a valóságban is:D pont ma volt róla szó irodalmon h rózsaszínben írnak stb.

elolvastam pár verset a szöveggyűjteményben.. azthiszem megszerettem Arany verseit:) ágnes asszony, tetemre hívás, az örök zsidó, ééés az örök kedvenc a walesi bárdok:) de az ágnes asszony.. mindig rossz érzésem lesz mikor elolvasom.. szomorú.. de tudom h ezek lesznek a legjobbak.

hááát voltunk meccsen, zsuzsi olyan aranyos:D húúúú tök izgi volt megminden.. úúúgy játszottak.. kár h kikaptak:\ mondjuk kb a 0ról egyenlítettek, párszor vezettek is, büszke vagyok rájuk:)

Pajtíí köszönöm az érdeklődést..:) bár másnak azthiszem nemis mondtam.. de tényleg köszi.

most megyek mentalistázni (ááá olyan aranyos simon*-*) meg gyilkosszámokozni (david krumholtz 4ever).. pénteken rejtély (joshua jackson), minden este dokik (pajtíí képzeld a sorozatban őt is JDnek hívják. john dorian:D) éééés a legeslegújabb kedvenc (ami rohadtjóó tényleg jókat röhögök:D): így jártam anyátokkal azaz how i met your mother (köszönöm sorozatjunkie és CC:D) ááááá ténylegjó. jameg szellemekkelsuttogó:O meg természetesen House amit már írtam.. ééés a Hősök még mindig hiányoznak.
szeretem a sorozatokat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat