Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
ááááááááááááhhhhhh

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
ááááááááááááhhhhhh

tesóm háromnegyed 8kor hív: zsófiiiiiiii otthon hagytam egy laopt ami ha nincs itt 1est kapok [jeeeee], ott van a [nememlékszem].
petra, még fel sem ébredtem..
de nem baj, csak 3. óránk.. 10ig ráérsz
[hűűű jeeee..]
nem mintha nem............................ a rohadt életbe nagyon nem így terveztem ezt a köcsög utolsó napot gondoltam alszok amíg alszok, felkelek, hajat mosok, tartuffe-özök, irodalmazok, aztán megyünk ebédre.. de miért is lenne egyszer úgy ahogy én akarom.. ááááá.. most meg nem tudok visszaaludni.. jöjjön csak haza majd jól leosztom

ehh.. egész eddig videókat néztem.. Kristófos videókat..:D olyan jó a haja a Harry Potteresben.. amikor mondja a varázslatokat..:D meg h neki Draco meg Lucius a kedvence.. xD olyan aranyos..
http://tv2.hu/Nyitooldal/Musoraink/JoshiBharat/Videok/2008-09-24-kelemen_anna_vs_steiner_kristof
éés ezt.. hát nem azért mert Kristófos.. csak.. van benne valami.. mindegy, 20 perces szóval nem nézed meg : ] de én megnéztem. Anna hogy tud ilyen gyerekes lenni???? annyira gáz.. és mikor mondja K. hogy Anna, nem sokan tudják, hogy mennyit érsz, de én tudom.. meg h csak ő látta annát póthaj nélkül.. xD egyszer beszélhetnék Kristóffal.. vagy ha Anna helyében lettem volna.. tudod mikor írtam/mondtam volna ilyeneket..
azt hiszem mindig a legjobb emberekkel történik a legtöbb rossz.. és ezt nem csak K.ra értem.. hanem Rátok is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat