Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
last day of magic

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
last day of magic

hmmm.. ezt a zenét beszter küldte, és azt hiszem a címe.. hagyjuk
én tényleg sajnálom.. pedig nekem is segített hogy kibéküljek veled.. és.. beszélj vele szerintem.. nem tudom segít-e, mert én is így voltam valakivel, mondjuk nem állt hozzám ennyire közel, de mostmár.. annyira sem. és sajnálom azt is hogy emiatt vagy szomorú.. de megértelek.. és nem mondom hogy ne sírj, mert ha tényleg így van, akkor.. én is.. tudod. ha van bármi, akkor szólj.. igyekszem felvenni és visszaírni is (azt hiszem a 60 ingyen sms csak pannonoosokra vonatkozik, ha nekik küldöm..).. most is írtam volna sokat, gondoltam rá sokszor de múltkor.. azt hiszem 19 smst küldtem, ebből legalább 15öt neked:) megint magamról beszélek úgyhogy ennyi is.. tényleg sajnálom.
tudodmit?:) the used-blue and yellow. nem tudom ezt meghallgatod-e, mindenesetre te vagy az egyetlen ember aki szokta.. [kedves többiek, akik egyet sem hallgattak meg.. hááh így jártatok.] és fire, természetesen.. én meg viszem a te zenéidet.. meg találtam/kaptam újakat.
szeretlek.
és hiányozni fogsz.. te is, fanni is, pajtíí is..... szeretlek titeket és vigyázzatok magatokra és majd írok vagy hívok vagy nem tudom.. ha lesz net/viszünk laptopot akkor mindenképp beszélünk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat