Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
mavankedd.?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
mavankedd.?

pedig azthittem h hétfő... de télleg.
Pajtíím igazad van, és talán nem kéne ezt írnom. de ezt írom. akármennyire is nemkéne. szóóval ja. írnék méég, de olyan is olvassa akinek nemkéne. szóval ezt a legtitkosabb naplómba fogom elmenteni, ahol biztos h senki sem olvassa el, soha. a fejembe... ott tárolom azokat, amiket le kéne írnom, de nem merek, mert... mert. pl kitaláltam egy tökjó hasonlatot... kutya-macska alias én és... hát bocs, de nem. ezt talán leírom.
annyi titok van bennem, de nem írhatom le, mert y meg z meg mindenki megsértődne.
Ich hasse mich vagy nemtudom. asszem jaaa.
jaés töpfelhaftot írtam, meg nemtudom miaz h masni, de azt.
Fanna booocsi a túlölelgetésért... :$ :P
ajjjj mááár mindenki irritááálxD már csak TE segíthetsz. jabocs mégsem^^ xD demost neisszóljhozzám.
wáááá annyiiiira írnéééék:@ de nemnemnem. ki fogom bírni. nemakarom h mindenki magára ismerjen, mert akk örökre megutálnál... igen, teis. 1 vki van, akivel most szívesen beszélnék, de ő sincs itt. mmint ITT. itt, ahol ééén:)



























































ésPajtíím még1x igazad van. és kíváncsi vagyok, ki mikor jön rá, h milyen ő igazából... nekiis tükörbe kéne nézni, vagy inkább saját magába. nem veszi észre magát... de én nem fogok neki segíteni, nem is akarok. őis normális lenne, de nem akar, még nem. de szorítok neki, h sikerüljön. mert ha így megy tovább, vki le fogja osztani... és nem én leszek az, csináljon amit akar. nem zavar, h szőlőt köp a hajamba, h rámdobja a "feldermedt pillangóját", meg az sem zavart, amikor tavaly úúgy izélt... és nemis fog. de ha egyszer vki nem lesz olyan türelmes, mint én...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat