Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
persze, ha megkérded, mondom...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
persze, ha megkérded, mondom...

ennyi. remélem érted. érted...
...jóóóóól vagyok jóóóól...

ááágnes asszony a patakban fehéééér lepedőjét mossa fehér leplét véres leplét a futó hab elkapdossa













































































remélem nem olvasod el. sajnálom, hogy nem tudunk együtt hazamenni és h akkor kell menned mindig, amikor jövök és kb 5 mondatot beszélünk. te is megérted, én is megértem. és azt is, hogy... hogy ma már edzés után nem fogunk beszélni. tudom. TUDOM. hogy miért? hát inkább hagyjuk.
ha olvasod... tudd, hogy nem haragszom. csak... nemtudom. rossz érzés és mindjárt bőgök megint... megint. hiányzol, pedig csak fel kéne hívnom téged, mint ő... de én nem vagyok ő. 1x hívtalak. és még azt sem mondtam soha, hogy szeretlek, csak írtam. és meg sem öleltelek, pedig mindig elképzelem... h mikor megyünk haza... de nemtudom, valahogy... nem tudom. és annyira fáj... vannak dolgok, amiket nem írok le és sosem fogod megtudni te sem és senki más sem. szóval remélem h nem olvasol.
tudd, hogy nagyon szeretlek... szeretlek. nagyon. őszintén... de lehet, h ez már túl sok nekem. talán neked is, talán. annyira szeretlek, annyira... csak azt utálom, hogy nem tudom bebizonyítani. és olyan jól esik, mikor azt mondod, h szeretsz... és én elhiszem. és köszönöm h bízol bennem. és h akkor, pizzázás után hazakísértél... és toltad a motorodat...:) kpf... : )
:'(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat